ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΣΠοΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας: Με πορτοκαλί κορδέλα χόρεψαν οι χορευτές και χορεύτριες στο Φεστιβάλ
ΣΠοΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας: Με πορτοκαλί κορδέλα χόρεψαν οι χορευτές και χορεύτριες στο Φεστιβάλ
(Φωτο: Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας)
26 Νοέ
0
Σχόλια

ΣΠοΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας: Με πορτοκαλί κορδέλα χόρεψαν οι χορευτές και χορεύτριες στο Φεστιβάλ

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας στο 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που διεξήχθη το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 στην Κομοτηνή.

Οι χορευτές και οι χορεύτριες του ΣΠοΣ χόρεψαν φορώντας την πορτοκαλί κορδέλα, η οποία συμβολίζει και αναδεικνύει τη σημασία του αγώνα να σταματήσει κάθε μορφή βίας κατά των γυναικών και να προαγάγει την ισότητα των φύλων.

Να θυμίσουμε πως η 25 Νοεμβρίου είναι η Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

«Σήμερα 25 Νοεμβρίου είναι η Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών ο Σύνδεσμος μας αποφάσισε όλοι οι χορευτές και οι χορεύτριες μας να φορούν την πορτοκαλί κορδέλα που συμβολίζει και αναδεικνύει τη σημασία του αγώνα να σταματήσει κάθε μορφή βίας κατά των γυναικών και να προαγάγει την ισότητα των φύλων», ήταν το σχετικό μήνυμα του ΣΠοΣ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.