ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τελική πρόβα και γλέντι για το ΣΠοΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας
Τελική πρόβα και γλέντι για το ΣΠοΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας
(Φωτο: ΣΠοΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας)
14 Νοέ
0
Σχόλια

Τελική πρόβα και γλέντι για το ΣΠοΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας

Τελική πρόβα και γλέντι για το ΣΠοΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλία

Την Κυριακή 12 Νοέμβριου 2023 ο ΣΠοΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας ολοκλήρωσε την τελική πρόβα στο ΔΑΚ του Κιλκίς για το 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 στην Κομοτηνή.

Ο πρόεδρος του ΣΠοΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας καλωσόρισε τους χορευτές και τους συνοδούς από όλη την περιφέρεια του συνδέσμου και ευχήθηκε καλή επιτυχία και επίστησε την προσοχή στην οδήγηση λόγω των πολλών μετακινήσεων.

Στην πρόβα παρευρέθηκε και χαιρέτισε ο Β Αντιπρόεδρος της Βουλής Γεωργαντάς Γιώργος και ο Δήμαρχος Κιλκίς Κυριακίδης Δημήτρης διαβάστηκε χαιρετισμός και ευχές του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίου.

Επίσης, παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού Κοσμίδης Θέμης.

Ο πρόεδρος του ΣΠοΣ αναφέρθηκε στην απώλεια του Παναγιώτη Μουρατίδη από την Βέροια και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.

Οι μουσικοί, οι χοροδιδάσκαλοι και οι 3σύλλογοι του Κιλκίς βοήθησαν όλοι μαζί ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η κεντρική πρόβα.

Στην συνέχεια ο ΣΠοΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας οργάνωσε εκδήλωση με φαγητό και χορό στην αίθουσα δεξιώσεων ΘΕΑΤΡΟ στο Κιλκίς, στην οποία χορευτές και συνοδοί είχαν ένα πολύ όμορφο απόγευμα πριν αποχωρήσουν για τους νομούς τους. Την εκδήλωση συνόδευσαν μουσικά, αφιλοκερδώς, οι καλλιτέχνες της πρόβας και πολλοί ακόμη από την περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.