ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στο 9ο Παιδικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων χόρεψαν τα χάταλα του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης
Στο 9ο Παιδικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων χόρεψαν τα χάταλα του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης)
14 Νοέ
0
Σχόλια

Στο 9ο Παιδικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων χόρεψαν τα χάταλα του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης

Για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης συμμετείχε στο 9ο Παιδικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων, που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εβριτών Νομού Ξάνθης με την υποστήριξη του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.

Μια ομάδα παιδιών που αποτελούν το εφηβικό τμήμα του Συλλόγου παρουσίασε χορούς από όλη την περιοχή του Πόντου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και χάρισαν στους παρευρισκόμενους ένα μοναδικό θέαμα.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης)

Ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Είμαστε περήφανοι για αυτά τα παιδιά, την συνέχεια και την ελπίδα του Συλλόγου μας, για όλες τις δράσεις στις οποίες συμμετέχουν ενεργά και πάντα με την καρδιά τους. Είμαστε περήφανοι για αυτά τα παιδιά, για όλες τους τις προσπάθειες και κυρίως γιατί διδάσκουν πολιτισμό και ευγένεια. Είμαστε περήφανοι για αυτά τα παιδιά που ακούραστα και με την ίδια χαρά βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους καθώς και για όλη την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε την Χοροδιδάσκαλο Μαρία Τριανταφυλλίδου, του μουσικούς που συνόδευσαν το χορευτικό τμήμα μας, τον Χάρη Κεφαλίδη στο Τραγούδι, τον Γιώργο Κουμουλίδη στην Λύρα την Μαρία Κουντουδάκη στο Νταούλι και όλους όσοι βοήθησαν στην προετοιμασία και την οργάνωση.

Ευχόμαστε το φεστιβάλ αυτό, να συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά από όλη την Ελλάδα να ανταμώνουν σε χορούς παραδοσιακούς, κυκλωτικούς με αγάπη για την παράδοση και την λαογραφία.

Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Εβριτών για την άψογη διοργάνωση.

Μέχρι την επόμενη χρονιά
Υείαν και Ευλοϊαν σε όλους!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.