ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τον Yüksel Yalçin υποδέχθηκε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας
Τον Yüksel Yalçin υποδέχθηκε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)
13 Νοέ
0
Σχόλια

Τον Yüksel Yalçin υποδέχθηκε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας

Σε Νάουσα και Βέροια, ως προσκεκλημένος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας – Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», βρέθηκε ο Yüksel Yalçin, πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών και Βιομηχάνων Αργυρουπόλεως με έδρα την Κωνσταντινούπολη, καθώς και γενικός διευθυντής της Εταιρείας Ενέργειας Κωνσταντινούπολης, από τις 04 έως τις 05 Νοεμβρίου 2023.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Yalçin ξεναγήθηκε στην μοναδική συλλογή της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως, ενώ ακολούθησε συζήτηση με τον πρόεδρο, Φώτη Φανιάδη και τα μέλη του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας και συνέργιας των δύο φορέων, που αφορά σε κοινές δράσεις ποικίλου περιεχομένου και στις εργασίες αναστήλωσης του Φροντιστηρίου Αργυρουπόλεως.

Επιπλέον, εποικοδομητικές συναντήσεις υπήρξαν και με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ηρωικής Πόλης Νάουσας, Νίκο Κουτσογιάννη, καθώς και με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ημαθίας, Γεώργιο Μπίκα, με τους οποίους συζητήθηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις επί πληθώρας θεμάτων που αφορούν την ευρύτερη περιοχή.

(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)

Πέραν αυτών, ο Yalçin ξεναγήθηκε στο Κτήμα Κυρ Γιάννη από τους υπευθύνους, Παύλο Ορδουλίδη και Ελπίδα Παλαμίδα, γνωρίζοντας την περίφημη ποικιλία του Ξινόμαυρου Νάουσας, επισκέφθηκε το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα «Παναγία Σουμελά», όπου τον υποδέχθηκαν μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Συναπαντήματος Νεολαίας, περιηγήθηκε στο Άλσος του Αγίου Νικολάου, στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας, στον χώρο Θυσίας και στον παραδοσιακό οικισμό του Αρκοχωρίου.

(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)

Το παραγωγικό αυτό διήμερο ολοκληρώθηκε με την ανανέωση της συνάντησης και τη συνέχιση των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.