ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης»: Δόθηκε η υποτροφία «Εθνομάρτυρας Νίκος Καπετανίδης»
Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης»: Δόθηκε η υποτροφία «Εθνομάρτυρας Νίκος Καπετανίδης»
(Φωτο: Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης)
11 Νοέ
0
Σχόλια

Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης»: Δόθηκε η υποτροφία «Εθνομάρτυρας Νίκος Καπετανίδης»

Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» ανακοινώνει την ανακήρυξη ως δικαιούχου της υποτροφίας «Εθνομάρτυρας Νίκος Καπετανίδης» τον μεταπτυχιακό φοιτητή του τμήματος ΜΜΕ του ΑΠΘ Αλκίνοο Βλαχόπουλο.

Ο Αλκίνοος Βλαχόπουλος με καταγωγή από το νησί των Φαιάκων την πανέμορφη Κέρκυρα ηλικίας 23 ετών είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ενώ παράλληλα είναι και μουσικός στην Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας.

Επιλέχθηκε μεταξύ άλλων για την φετινή υποτροφία με ενδελεχή αξιολόγηση του φακέλου του .

Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» εκφράζει την ικανοποίηση του για την επιτυχή ολοκλήρωση της υποτροφίας ευχαριστώντας τον πρόεδρο του τμήματος ΜΜΕ κύριο Φραγκονικολόπουλο και τους καθηγητές Σκαμνάκη και Κωσταρέλα για την φιλική διάθεση και άριστη συνεργασία τους.

Επίσης ευχαριστεί τον έτερο υποψήφιο, Κωσταντίνο Καστανάκη, στην τελική επιλογή για την ευγενική του πράξη να παραιτηθεί από την διεκδίκηση προς όφελος του Αλκίνοου Βλαχόπουλου κίνηση σπάνια στις μέρες μας.

Το προεδρείο του Σωματείου Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» ξενάγησε τον υπότροφο, Αλκίνοο Βλαχόπουλο, στο μνημείο του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη στο Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης,τον ενημέρωσε λεπτομερώς για όλες τις πρωτοβουλίες του, ενώ του δώρισε το βιβλίο του Κώστα Καπετανίδη για τον Εθνομάρτυρα Νίκο Καπετανίδη και το ψηφιακό αρχείο όλων των φύλλων της εφημερίδας «ΕΠΟΧΗ», το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο για την ολοκλήρωση της εργασίας του.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.