ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αυτούς τους χορούς θα χορέψει ο ΣΠοΣ Νομού Θεσσαλονίκης στο 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών
Αυτούς τους χορούς θα χορέψει ο ΣΠοΣ Νομού Θεσσαλονίκης στο 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών
03 Νοέ
0
Σχόλια

Αυτούς τους χορούς θα χορέψει ο ΣΠοΣ Νομού Θεσσαλονίκης στο 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης στο οποίο παραθέτει στα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων – μελών του λεπτομέρειες σχετικά με το 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών.

Συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος ενημερώνει τα σωματεία – μέλη του τόσο για τους χορούς που επρόκειτο να παρουσιάσει ο ΣΠοΣ στο 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 στην Κομοτηνή, όσο και για το πότε θα πραγματοποιηθούν οι πρόβες.

Συγκεκριμένα οι χοροί που θα παρουσιασθούν από το τμήμα του ΣΠοΣ είναι οι εξής:
1. ΚΑΒΑΖΙΤΑΣ
2. ΣΑΡΙΚΟΥΖ ΠΑΦΡΑΣ
3. ΑΡΧΟΥΛΑΜΑΣ
4. ΤΕΡΣ
5. ΚΟΤΣΑΡΙ

Οι πρόβες θα πραγματοποιηθούν στον χώρο εκδηλώσεων του πρώην στρατοπέδου «Μεγάλου Αλεξάνδρου» (Ελευθερίου Βενιζέλου έναντι 129 Αμπελόκηποι) και εναλλακτικά λόγω καιρού στις εγκαταστάσεις του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών ( Ζαχ. Γουναρίδη 1 Συκιές), τις εξής ημέρες και ώρες:
• Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2023 ώρα 18:00
• Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 ώρα 18:00
• Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 ώρα 18:00
• Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 ώρα 18:00
• Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 ώρα 18:00

Επικεφαλής συντονιστής και επιβλέπων των όσων καθορίζονται από την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας ορίζεται ο χοροδιδάσκαλος, Πετρίδης Αμανάτιος (Μάκης), ενώ συνδρομή θα παρέχουν χοροδιδάσκαλοι του Νομού Θεσσαλονίκης που εξέφρασαν σχετική επιθυμία.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής των χορευτών-τριών, η συμμετοχή στις δοκιμαστικές πρόβες, η καλή γνώση των χορών, καθώς και η πιστή εφαρμογή των όσων ορίζονται από την σχετική οδηγία της Ομοσπονδίας.

Με ευθύνη των Σωματείων θα υποβάλλεται στην Ειδική Γραμματεία του τμήματος, λίστα όπου θα αναφέρεται η επωνυμία του Συλλόγου και τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο χοροδιδασκάλου και τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο χορευτή και ηλικία.

Με ευθύνη του Περιφερειακού Συμβουλίου συγκροτείται ειδική επιτροπή διοικητικής μέριμνας και τεχνικής υποστήριξης.

Πληροφορίες για τυχόν αλλαγή στο πρόγραμμα θα ενημερώνονται οι χορευτές μέσω των εκπροσώπων των σωματείων, των χοροδιδασκάλων, καθώς και στην σελίδα του Σ.Πο.Σ Νομού Θεσσαλονίκης στο Facebook.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.