ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας
Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας
31 Οκτ
0
Σχόλια

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας

Σε ιδιαίτερο θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 η ετήσια Περιφερειακή Σύνοδος (Γενική Συνέλευση) του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου και περιχώρων «Οι Ακρίτες».

Ο πρόεδρος του ΣΠοΣ, Κατσίδης Ευστάθιος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο Δημήτρη Παπαδόπουλο και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου για την πρόθυμη και υποδειγματική φιλοξενία.

Στην συνέχεια ορίστηκε δια ανατάσεως των χειρών πρόεδρος της συνέλευσης ο Κώστας Ξανθόπουλος από τον Σύλλογο του Γερακαριού Κιλκίς και γραμματέας η Δέσποινα Κουρτίδου από τον Σύλλογο της Ποντοηράκλειας Κιλκίς.

Ακολούθησε απολογισμός πεπραγμένων από τον πρόεδρο του ΣΠοΣ και εν συνεχεία έγινε εποικοδομητική συζήτηση επί των πεπραγμένων.

Έπειτα, το μέλος του ΔΣ, Λαβασας Αθανάσιος μίλησε για το φεστιβάλ θεάτρου. Κατόπιν το μέλος της ΠΕΝ, Τερζίδης Νικόλαος, μίλησε για της δράσεις της ΠΕΝ.

Ακολούθησε συζήτηση προτάσεων των μελών και έκλεισε η συνεδρίαση με θετική απόφαση επί των πεπραγμένων.

Κλείνοντας, ο πρόεδρος του ΣΠοΣ κάλεσε τους Συλλόγους να συμμετέχουν στην γενική συνέλευση της ΠΟΕ στην Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.