ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στα εγκαίνια της Μουσειακής Έκθεσης παραδοσιακών επαγγελμάτων έδωσε το παρών η Ένωση Ποντίων Πιερίας 
Στα εγκαίνια της Μουσειακής Έκθεσης παραδοσιακών επαγγελμάτων έδωσε το παρών η Ένωση Ποντίων Πιερίας 
30 Οκτ
0
Σχόλια

Στα εγκαίνια της Μουσειακής Έκθεσης παραδοσιακών επαγγελμάτων έδωσε το παρών η Ένωση Ποντίων Πιερίας 

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας με χαρά αποδέχθηκε στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Πιερίας να παραβρεθεί στα εγκαίνια της Μουσειακής Έκθεσης παραδοσιακών επαγγελμάτων που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 στο κτήριο του επιμελητηρίου.

Μία αξιόλογη προσπάθεια, του προέδρου, Ηλία Χατζηχριστοδούλου, του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου και με την σημαντική συμβολή της Μιράντας Παπά, όπου καταδεικνύει μέσο των εκθεμάτων την πιστή μαρτυρία του παραγωγικού και οικονομικού γίγνεσθαι του παρελθόντος της Πιερίας.

Ο Κώστας Παπουτσίδης, Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, εκπροσώπησε τον σύλλογο και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου. Το έργο αυτό, που προβάλλει την πολιτιστική κληρονομιά του νομού μας μέσω των εκθεμάτων των παραδοσιακών επαγγελμάτων, αναμένεται να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τις νέες γενιές.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.