ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Δώρα, χαμόγελα και πολύ γλέντι στον ετήσιο χορό του «Καπετάν Ευκλείδη» Αχαρνών (φωτο)
Δώρα, χαμόγελα και πολύ γλέντι στον ετήσιο χορό του «Καπετάν Ευκλείδη» Αχαρνών (φωτο)
13 Δεκ
0
Σχόλια

Δώρα, χαμόγελα και πολύ γλέντι στον ετήσιο χορό του «Καπετάν Ευκλείδη» Αχαρνών (φωτο)

Μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα του Grand Cavallari για τα μέλη και τους φίλους της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών και Αττικής «Ο καπετάν Ευκλείδης», εκεί όπου έγινε ο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ο ετήσιος χορός του συλλόγου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη γενική γραμματέα του συλλόγου Ειρήνη Πουμπουρίδη η οποία αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς που πρόσφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά έδωσε τη σκυτάλη στον πρόεδρο του «Ευκλείδη» Γιάννη Τοπαλίδη. Ο πρόεδρος κατά το χαιρετισμό του ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ, τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων αλλά και τους καλλιτέχνες και μουσικούς Κώστα Κωστελίδη, Γιώργο Τσιλικίδη και Γιώργο Αβραμίδη, που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση. Ξεχώρισε ωστόσο η αναφορά του στον λυράρη Γιώργο Ατματσίδη που στηρίζει τις προσπάθειες της Λέσχης όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τον κόσμο που στέκεται αρωγός δίπλα στις προσπάθειες του συλλόγου.

Τα τρία χορευτικά τμήματα τις Λέσχης παρουσίασαν ποντιακούς παραδοσιακούς χορούς.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα ποντιακό γλέντι άνευ προηγουμένου με τους: Στάθη Νικολαΐδη και Γιώργο Τσιλικίδη στο τραγούδι, Γιώργο Ατματσίδη και Νίκο Πετρίδη στη λύρα, Κώστα Κωστελίδη στη τραγούδι και το λύρα, Κώστα Ζώη, Βασίλη Παρασκευόπουλο και Νίκο Σιδηρόπουλο στο νταούλι, Γιώργο Αβραμίδη στα ντραμς και Γιώργο Κοσμίδη στα πλήκτρα. Στην εκδήλωση μια από τις ωραίες εκπλήξεις ήταν ήταν και η παρουσία του Χριστόφορου Κοσμίδη που με το αγγείο του συνόδευσε και αυτός τον Στάθη Νικολαίδη στο τραγούδι.

  • Φωτογραφίες: Μπάμπης Γεωργίου / Χρήστος Μπράτσος.
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.