ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Κουνήθηκε» σε ποντιακούς ρυθμούς όλο το Περιστέρι λόγω του γλεντιού υποδοχής του ΣΠΦΝΑ
«Κουνήθηκε» σε ποντιακούς ρυθμούς όλο το Περιστέρι λόγω του γλεντιού υποδοχής του ΣΠΦΝΑ
(Φωτ.: Παναγιωτόπουλος Πέτρος)
26 Οκτ
0
Σχόλια

«Κουνήθηκε» σε ποντιακούς ρυθμούς όλο το Περιστέρι λόγω του γλεντιού υποδοχής του ΣΠΦΝΑ

Τι κι αν ήταν εργάσιμη καθημερινή ημέρα, τι κι η επόμενη ημέρα ήταν εργάσιμη για μερικούς, τι κι αν μένουν λίγο καιρό (ακόμα και λίγες ημέρες) στην Αθήνα και δεν γνωρίζουν που πέφτει ούτε το γειτονικό μπακάλικο…. Τίποτα δεν τους εμπόδισε ώστε να παρευρεθούν στο γλέντι υποδοχής πρωτοετών φοιτητών του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023, στην Ένωση Ποντίων Περιστερίου.

Μπορεί να υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση στην έναρξη γλεντιού λόγω τεχνικού προβλήματος αλλά δεν ήταν αρκετό να χαλάσει όλη την ωραία, γιορτινή και ευδιάθετη ατμόσφαιρα που υπήρχε. Ο χώρος πεντακάθαρος και όμορφα διακοσμημένος, με τα τραπέζια να περιμένουν όλα τα άτομα που είχαν κάνει κράτηση να τα υποδεχτούν και να γλεντήσουν. Όσα άτομα ήρθαν χωρίς κράτηση δυστυχώς……. έφαγαν «πόρτα». Το είχαν πει άλλωστε αρκετές ημέρες πριν ότι «δυστυχώς γεμίσαμε».

Η αρχή έγινε με το καλωσόρισμα από όλα τα μέλη του ΣΠΦΝΑ τα οποία χωρίς να χρονοτριβούν ευχήθηκαν καλή φοίτηση σε όλους τους νέους φοιτητές και καλή διασκέδαση παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Γιάννη Ταϊλαχίδη στο τραγούδι, στον Αλέξη Μιχαηλίδη στη λύρα και στο Νώντα Κυργιάκη στο νταούλι.

Εννοείται πως η πίστα ήταν συνέχεια γεμάτη καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ύστερα, ήρθε η ώρα του Στάθη Πορφυρίδη στη λύρα και το τραγούδι και του Ορφέα Κοσμίδη στο νταούλι, να ανέβουν στη σκηνή και να διασκεδάσουν με τη σειρά τους τον κόσμο που παρευρέθηκε στο γλέντι.

Μετά ήρθε η ώρα να κάνουν έκπληξη τα μέλη του ΣΠΦΝΑ κόβωντας όχι μια, όχι δυο, ούτε τρεις…… αλλά τέσσερις (4!!!) τούρτες σε μέλη και φίλους για τα γεννέθλιά τους που είχαν εκείνη την ημέρα αλλά και την αμέσως προηγούμενη.

Ύστερα…….. It wa Tulum Time!!!!! Ο Νίκος Κουλαξουζίδης με το αγγείο του και το Νώντα Κυριάκη να τον συνοδεύει στο νταούλι, ξεσήκωσε τους πάντες και τους έκανε να χορεύουν στο ρυθμό του. Εννοείται πως δεν μπορούσε να λήψει και ο καθιερομένος γύρος «ποτίσματος». Στην παρέα προστέθηκαν ο Γιάνης Ταϊλαχίδηε, ο Στάθης Πορφυρίδης αλλά και οι Χρήστος Ναβροζίδης, Μπάμπης Καστρινόπουλος και Μίλτος Κυριλλίδης οι όποιοι είχαν έρθει για να δουν γνωστούς και φίλους.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις όπως πάντα. Παρακάτω παρακολουθήστε στιγμιότυπα από το γλέντι μέσα από την κάμερα του ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr:

Κείμενο, βίντεο, φωτογραφίες: Παναγιωτόπουλος Πέτρος.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.