ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση του βιβλίου: «Η Δύση του Ποντιακού Ελληνισμού από την πένα του Νίκου Καπετανίδη»
Ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση του βιβλίου: «Η Δύση του Ποντιακού Ελληνισμού από την πένα του Νίκου Καπετανίδη»
(Φωτο: Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης)
22 Οκτ
0
Σχόλια

Ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση του βιβλίου: «Η Δύση του Ποντιακού Ελληνισμού από την πένα του Νίκου Καπετανίδη»

Σε κλίμα σύμπνοιας και αγαστής συνεργασίας ολοκληρώθηκε στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του αξιόλογου και φιλόκαλου μουσικού- παραγωγού και λυράρη Δαμιανού Ακριτίδη η ηχογράφηση του βιβλίου του Κώστα Καπετανίδη:«Η Δύση του Ποντιακού Ελληνισμού από την πένα του Νίκου Καπετανίδη».

Το σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης υλοποιώντας την σφοδρή επιθυμία του συγγραφέα και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και απογόνου του Εθνομάρτυρα, Κώστα Καπετανίδη, αποφάσισε:

Να αναλάβει τα έξοδα της ηχογράφησης για να προωθηθεί το βιβλίο σε ειδική πλατφόρμα του Audiobook για να είναι προσβάσιμο σε τυφλούς συμπολίτες μας , άτομα με οπτική αναπηρία, με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία, αλλά και σε όσους επιλέγουν αντί της ανάγνωσης την ακουστική απόλαυση με τις καταπληκτικές φωνές των ηθοποιών Γιώργου Συμεωνίδη και Μαρίας Δεληκωσταντίνου τους οποίους θερμά ευχαριστούμε για την επαγγελματική τους προσήλωση και αγάπη στο ζήτημά μας .

Πρόκειται μάλλον για το πρώτο βιβλίο Ποντιακού ιστορικού περιεχομένου που θα είναι σε λίγες εβδομάδες προσβάσιμο σε σχετική πλατφόρμα του Audiobook και θα δοθεί στην δημοσιότητα ο ανάλογος σύνδεσμος για να δύναται κάθε πολίτης οπουδήποτε στον πλανήτη να το ακούσει.

Στόχος του Σωματείου Δράσης Νίκος Καπετανίδης είναι να ηχογραφήσει, επίσης, επώνυμα άρθρα του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη από την εφημερίδα του ΕΠΟΧΗ με πασίγνωστες φωνές του Ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου.

Αυτά τα άρθρα θα παραδίδονται δωρεάν σε σχολικές μονάδες της χώρας και της Ομογένειας αλλά και σε κάθε πολιτιστικό φορέα που θα μας το ζητήσει.

Η προσπάθεια του σωματείου Δράσης Νίκος Καπετανίδης για την ανάδειξη της Εθνικής θυσίας και μοναδικής κληρονομιάς του ανθρώπου-ορχήστρα Νίκος Καπετανίδης συνεχίζεται.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.