ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σπουδαία φιλανθρωπική κίνηση από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας
Σπουδαία φιλανθρωπική κίνηση από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)
21 Οκτ
0
Σχόλια

Σπουδαία φιλανθρωπική κίνηση από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας

Σε μία σεμνή κλειστή τελετή επιδόθηκε στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Νάουσας η επιταγή με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την ενίσχυση του σχολείου, από την φιλανθρωπική εκδήλωση «Χέρι με Χέρι, η παράδοση της Ελλάδας» που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», με τη συμμετοχή αδελφών πολιτιστικών συλλόγων.

Την επιταγή παρέδωσαν στην Διευθύντρια του σχολείου κα. Ασλανίδου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, υπό του οποίου την αιγίδα τελούσε η εκδήλωση, καθώς και ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης κ. Φανιάδης. Στην τελετή παρέστησαν επίσης, η εκπρόσωπος του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΔΔΕ Ημαθίας και Γενική Γραμματέας του σωματείου κα. Αθανασίου, η έφορος ιματιοθήκης του σωματείου κα. Αλατσίδου, ο σύλλογος διδασκόντων, εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο Σεβασμιώτατος θέλησε να περάσει χρόνο με τα παιδιά, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν οι δράσεις και τα προσεχή σχέδια του Εεεεκ Νάουσας. Σκοπός της ενίσχυσης είναι η αγορά εξοπλισμού για την δημιουργία μίας σύγχρονης αίθουσας πολυαισθητηριακής ολοκλήρωσης.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.