ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα Παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα Παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)
19 Οκτ
0
Σχόλια

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα Παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη των τμημάτων παραδοσιακών οργάνων στη Λέσχη.

Συγκεκριμένα, θα παραδίδονται μαθήματα νταουλιού και κρουστών, πνευστών μουσικών οργάνων (Γαβάλ – Αγγείο) και ποντιακής λύρας.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, στο οποίο αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα τμήματα.

«Η μουσική παιδεία του Πόντου αποκτά το πραγματικό της νόημα όταν διδάσκεται στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας όπου η ιστορία, η παράδοση και ο πολιτισμός είναι ιδέες ανεξίτηλες που υπηρετεί πιστά ο σύλλογος μας.

Τα μαθήματα γίνονται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του πολιτιστικού κέντρου της λέσχης, στο Πανόραμα Βεροίας, από τους πλέον καταξιωμένους δασκάλους στο χώρο της ποντιακής μουσικής, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης και ειδικότερα:

Τμήμα εκμάθησης Νταουλιού και Κρουστών:
Δάσκαλος: Ουσταπασίδης Δημήτρης – τηλ. 6946-464522

Τμήμα εκμάθησης Ποντιακής Λύρας:
Δάσκαλος: Καλιοντζίδης Χρήστος – τηλ. 6940985757

Τμήμα εκμάθησης Πνευστών Μουσικών Οργάνων (Γαβάλ – Αγγείο):
Δάσκαλος: Φωλίνας Βασίλης – τηλ. 6948-943871

Για εγγραφή, καθώς και για κάθε απορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Λέσχης, Κυριακή και Πέμπτη, ώρες, 17:00-21:00 στο τηλ. 23310 72060 και στα τηλέφωνα των δασκάλων.

Με τιμή,
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Καπουρτίδης Χαράλαμπος
Η Γενική Γραμματέας
Τογκουσίδου Ευαγγελία».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.