ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο ΣΠοΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων
Σε γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο ΣΠοΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων
19 Οκτ
0
Σχόλια

Σε γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο ΣΠοΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων

Ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος καλεί, σύμφωνα με το άρθρο 16 του καταστατικού της ΠΟΕ, τα σωματεία-μέλη του Συνδέσμου στην Γενική Συνέλευση Διοικητικού και Οικονομικού Ετήσιου Απολογισμού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στην Ένωση Ποντίων Αιγάλεω (επί της οδού Καραϊσκάκη 15, Αιγάλεω), στις 10:00 με τα εξής θέματα:

  • Διοικητικός ετήσιος απολογισμός
  • Οικονομικός ετήσιος Απολογισμός

Τα σωματεία-μέλη εκπροσωπούνται από τον πρόεδρο ή τον αναπληρωτή του και από ακόμη ένα μέλος που θα ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσα μέλη τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την έναρξη της συνόδου.

Όσοι εκπροσωπήσουν τα σωματεία τους χρειάζεται να έχουν μαζί τους τα παρακάτω:

α) Αντίγραφο πρακτικού συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου τους σε σώμα

β) Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην οποία να ορίζονται οι αντιπρόσωποι τους για τη συγκεκριμένη γενική συνέλευση.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 μετά την 1η πρόβα του 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στις 13:00 στην αίθουσα «Ελληνικό Μολύβι» του χώρου πολιτισμού του Δήμου Αιγάλεω επί της οδού Ιερά Οδό 154, Αιγάλεω.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.