ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ξεκινούν τα μαθήματα Ποντιακής Διαλέκτου στο Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης
Ξεκινούν τα μαθήματα Ποντιακής Διαλέκτου στο Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης
18 Οκτ
0
Σχόλια

Ξεκινούν τα μαθήματα Ποντιακής Διαλέκτου στο Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης έχοντας ως στόχο του την επαφή των ατόμων με τις παραδόσεις, καθώς και τη μεταλαμπάδευση της γνώσης, θα αποτελέσει για έβδομη συνεχή χρονιά κέντρο εκμάθησης Ποντιακής Διαλέκτου για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Οι παραδόσεις των μαθημάτων θα γίνονται από την Αναστασία Μαχαιρίδου, Φιλόλογο, Μ.Α. Γλωσσολόγο, Διαπ. Εκπ/τρια Ποντιακής Διαλέκτου. Τα μαθήματα απευθύνονται σε Φοιτητές/-τριες και Σπουδαστές/-τριες ποντιακής -αλλά και μη- καταγωγής, που φοιτούν σε δημόσια ή ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Οι παραδόσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα από τις 20:00 έως τις 21:30, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, στην οδό Πετροπουλακιδών 3 (Αγίου Δημητρίου με Ιασωνίδου) και η συμμετοχή στο τμήμα είναι δωρεάν.

Με την αποπεράτωση των μαθημάτων θα δοθεί σχετική βεβαίωση παρακολούθησης βάσει παρουσιολογίου, που θα τηρείται σε κάθε μάθημα.

Οι αιτήσεις θα ισχύουν έως και την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου. Το πρώτο μάθημα έχει οριστεί για τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου. Περαιτέρω πληροφορίες θα σταλούν στους συμμετέχοντες μέσω e-mail.

Τη φόρμα εγγραφής του τμήματος μπορεί κανείς να τη βρεί στο site του Συλλόγου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.