ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Σ.ΠΟ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας
Σε γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Σ.ΠΟ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας
13 Οκτ
0
Σχόλια

Σε γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Σ.ΠΟ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας

Το Δ.Σ. του Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας με επιστολή που εξέδωσε προσκαλεί τους συλλόγους του Σ.ΠΟ.Σ., μέλη της Π.Ο.Ε. στην ετήσια Περιφερειακή Σύνοδο (Γενική Συνέλευση), που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στις 10.30 στο Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» (Εθνικής Αμύνης, Πολύκαστρο, Κιλκίς).

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα ακόλουθα:

1)Ώρα προσέλευσης 10.00 τακτοποίηση συνδρομών
2)Εκλογή προέδρου και γραμματέα της συνελεύσεως
3)Απολογισμός πεπραγμένων
4)Συζήτηση επί των πεπραγμένων του Δ.Σ.
5)Οικονομικός απολογισμός από τον ταμία
6) Απόφαση του σώματος

Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο, με τα ίδια θέματα.

Σύμφωνα με το άρθρο 16 του καταστατικού της Π.Ο.Ε., τα σωματεία μέλη συμμετέχουν στη γενική συνέλευση μόνο δια των προέδρων τους ή των αναπληρωτών τους και με έναν εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο οριζόμενο από το Δ.Σ. τους. Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου θα έχουν όσα μέλη τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την έναρξη της συνόδου.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων – μελών που θα τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων τους την ημέρα του συνεδρίου, παρακαλούνται να προσέλθουν στο χώρο του συνεδρίου τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξη των εργασιών.

Επίσης παρακαλούνται οι πρόεδροι των σωματείων-μελών που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο να προσκομίσουν:

Α)Απόφαση συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου τους σε σώμα και σε περίπτωση συμμετοχής άλλου μέλους αντί προέδρου, απόφαση του Δ.Σ. με την οποία ορίζεται αντιπρόσωπος για το συγκεκριμένο συνέδριο.
Β)Απόφαση του Δ.Σ. με την οποία να ορίζεται ο δεύτερος αντιπρόσωπος για το συγκεκριμένο συνέδριο.

Η συμμετοχή όλων των συλλόγων κρίνεται απαραίτητη, καθώς έτσι επιτυγχάνεται η σύσφιξη των σχέσεων των σωματείων-μελών και οι σκοποί της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.