ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τιμήθηκαν τα μέλη της θεατρικής ομάδας του «Αγίου Θεόδωρου Γαβρά»
Τιμήθηκαν τα μέλη της θεατρικής ομάδας του «Αγίου Θεόδωρου Γαβρά»
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς»
11 Οκτ
0
Σχόλια

Τιμήθηκαν τα μέλη της θεατρικής ομάδας του «Αγίου Θεόδωρου Γαβρά»

Τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» τιμήθηκαν, με αναμνηστική πλακέτα, από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοπεταλιοδοτών-Αιμοδοτών και Δωρητών Μυελού των Οστών Αλμωπίας «Προσφορά ζωής».

Ο λόγος ότι η θεατρική ομάδα του Συλλόγου είχε δωρίσει μέρος των εσόδων παράστασής της στο συγκεκριμένο Σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Ο εθελοντισμός δίνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας
και ενίοτε ανταμείβεται

Στις 6 Οκτωβρίου 2022, η Θεατρική ομάδα ΜΕΘΕΞΙΣ του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς», έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην σκηνή, παρουσιάζοντας το έργο των Α.Σακελλάριου-Χ.Γιαννακόπουλου «ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ» σε σκηνοθεσία Δέσποινας Οτουντζίδου. Παραστάσεις δόθηκαν αρχικά στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας από Πέμπτη 6 ως και Δευτέρα 10 Οκτώβρη, ενώ την Κυριακή 04 Δεκέμβρη το έργο παρουσιάστηκε στο Ξενιτείδιο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, όπου σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. μέρος των εσόδων διατέθηκε για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοπεταλιοδοτών-Αιμοδοτών και Δωρητών Μυελού των Οστών Αλμωπίας «Προσφορά ζωής».

Τα μέλη της Θεατρικής ομάδας ως πολύτιμοι αρωγοί στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου «Προσφορά ζωής», τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα ως ελάχιστο δείγμα ευχαριστιών για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Στηριζόμενοι στην ιδέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, με το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και της εθελοντικής συνείδησης, δηλώνουμε δυναμικό «παρόν» στηρίζοντας μέσα από τις δράσεις μας και με κάθε δυνατό τρόπο, ευπαθείς ομάδες, συλλόγους ή φορείς.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος
Γαβριηλίδης Ιωάννης»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.