ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Π.Ο.Ε: «Απολογισμός 17ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας»
Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Π.Ο.Ε: «Απολογισμός 17ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας»
(Φωτο: Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Π.Ο.Ε)
06 Οκτ
0
Σχόλια

Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Π.Ο.Ε: «Απολογισμός 17ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας»

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Π.Ο.Ε. κατά το οποίο παραθέτει έναν απολογισμό σχετικά με τη 17η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακή Νεολαία, που διεξήχθη το τριήμερο 29 Σεπτεμβρίου έως 01 Οκτωβρίου στις κατασκηνώσεις Σταυρού Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Η Συνάντηση αυτή ένωσε νέες και νέους ποντιακής, και μη, καταγωγής, από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Ανθρώπους που στα μέρη τους και με τα Σωματεία τους δίνουν τους δικούς τους αγώνες, αντιμετωπίζουν τις δικές τους δυσκολίες, έρχονται αντιμέτωποι με τις δικές τους προσωπικές και συλλογικές προκλήσεις και προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο, από την οπτική τους και με τα δικά τους μέσα στο πλούσιο αυτό μωσαϊκό που συνθέτει την ποντιακή ταυτότητα. Τα θετικά αποστάγματα του τριημέρου δεν περιορίζονται στα οφέλη και τις εμπειρίες που χρονικά καταγράφηκαν τις τρεις αυτές μέρες, αλλά πρόκειται να δείξουν τα αποτελέσματά τους μακροπρόθεσμα. Άλλωστε, η διαμόρφωση ποντιακής συνείδησης, εμποτισμένη με ανθρωπιστικές και ηθικές αξίες, είναι μια διαδικασία προοδευτική που χρειάζεται συνεχή επανατροφοδότηση και πολυπρισματικά ερεθίσματα για να συντηρηθεί.

Ως Ποντιακή Νεολαία καλούμαστε να διαφυλάξουμε και να διαφυλαχθούμε. Η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας πυροδοτεί και μεριμνά και για τα δύο σκέλη αυτού του Συλλογισμού… 𝗘𝝸ς 𝞃𝝾 𝝴𝝿𝝰𝝼𝝸𝝳𝝴ί𝝼!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.