ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η ΕΠΟΝΑ στη 17η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας
Η ΕΠΟΝΑ στη 17η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας
(Φωτο: Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής)
04 Οκτ
0
Σχόλια

Η ΕΠΟΝΑ στη 17η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας

Η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής έδωσε το παρών, όπως και μέλη πολλών ποντιακών σωματείων, στην 17η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας που διεξήχθη από την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στις κατασκηνώσεις Σταύρου, στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα δημοσίευσε στη σελίδα της μετά την ολοκλήρωση του τριημέρου:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας στο Σταύρο Θεσσαλονίκης, που έλαβε χώρα το τριήμερο από την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Μέλη της Ένωσης παρευρέθηκαν στην Συνάντηση παρακολουθώντας τις ομιλίες και δράσεις που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Τα θέματα αναπτύχθηκαν πάνω σε τρεις άξονες. Συγκεκριμένα:

– την συμπλήρωση 100 ετών από την Συνθήκη της Λωζάνης

– το Ποντιακό Θέατρο συνοδευόμενο από θεατρικά workshops όπου πήραν μέρος οι συμμετέχοντες

– την ενημέρωση για την αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας, με αφορμή τις συντονισμένες αιμοδοσίες που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας σε συνεργασία με Σωματεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Π.Ο.Ε. το χρονικό διάστημα Μαΐου-Αυγούστου, με κεντρικό σύνθημα «Δίνω αίμα για το αίμα που χάθηκε».

Θερμά συγχαρητήρια στην Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Π.Ο.Ε και, ιδιαίτερα, στην Π.Ε.Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Περιφερειακή Επιτροπή Επιτροπή Νεολαίας της Θεσσαλονίκης που ανέλαβε τη διοργάνωση της Συνάντησης. Η σκυτάλη τώρα παραδίδεται στην Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας Νοτίου Ελλάδας και Νήσων, που θα αναλάβει τη διοργάνωση της 18ης Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας το 2024».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.