ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η παράσταση «Ο Βέβαιας κι φογάται τη Στοφορίνα» στο ποντιακό τριήμερο του Παμποντιακού Συλλόγου Καλλιθέας «Η Αργώ»
Η παράσταση «Ο Βέβαιας κι φογάται τη Στοφορίνα» στο ποντιακό τριήμερο του Παμποντιακού Συλλόγου Καλλιθέας «Η Αργώ»
(Φωτο: Παμποντιακός Σύλλογος Καλλιθέας «Η Αργώ»)
03 Οκτ
0
Σχόλια

Η παράσταση «Ο Βέβαιας κι φογάται τη Στοφορίνα» στο ποντιακό τριήμερο του Παμποντιακού Συλλόγου Καλλιθέας «Η Αργώ»

Με μεγάλη επιτυχία δόθηκε η ποντιακή θεατρική παράσταση «Ο Βέβαιας κι φογάται τη Στοφορίνα», στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Η παράσταση δόθηκε από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων και σηματοδότησε την έναρξη του πολιτιστικού τριημέρου του Παμποντιακού Συλλόγου Καλλιθέας «Η Αργώ».

Όλοι οι θεατές γέλασαν και ευχαριστήθηκαν με την θεατρική παράσταση-κωμωδία «ο Βέβαιας κι φογάται τη Στοφορίνα», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Γεωργιάδη.

Στο τέλος, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν πλούσιο μπουφέ με σπιτικά ποντιακά εδέσματα συνοδεία ταν, που ετοίμασαν και προσέφεραν οι γυναίκες του Παμποντιακού Συλλόγου «η Αργώ».

Την παράσταση παρακολούθησαν και αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως οι Νίκος Παυλίδης, Κορίνα Δαμουλιάνου, Κώστας Δημητριάδης, Γιώργος Κεσίδης κ.α. , αλλά και υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι, όπως η Δέσποινα Ποντίδου (2ο Διαμέρισμα) που εκτός των άλλων μετέχει ενεργά και στο Χορευτικό τμήμα του Π.Σ. «Η Αργώ».

Όλοι οι υποψήφιοι υπάγονται στην παράταξη της Δημοτικής Αρχής του Δ. Κάρναβου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.