ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ξεκίνησαν τα μαθήματα ζωγραφικής στον «Εύξεινο Πόντο» Ωρωπού
Ξεκίνησαν τα μαθήματα ζωγραφικής στον «Εύξεινο Πόντο» Ωρωπού
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Νέων Παλατιών Ωρωπού «Ο Εύξεινος Πόντος»)
02 Οκτ
0
Σχόλια

Ξεκίνησαν τα μαθήματα ζωγραφικής στον «Εύξεινο Πόντο» Ωρωπού

Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023 ξεκίνησαν τα μαθήματα ζωγραφικής στο Σύλλογο Ποντίων Νέων Παλατιών Ωρωπού
«Ο Εύξεινος Πόντος».

Τα μικρά μέλη του Συλλόγου έπιασαν τους μαρκαδόρους τους και ζωγράφισαν το… φθινόπωρο ευχόμενοι, ταυτόχρονα, καλό μήνα! Τα χάταλα απόλαυσαν το μάθημα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Κυριακή στις 17:00, όπου θα πραγματοποιηθεί το επόμενο.

Να υπενθυμίσουμε πως θα μαθήματα ζωγραφικής θα διεξάγονται κάθε Κυριακή 17:00 – 18:00, στο Σύλλογο Ποντίων Νέων Παλατιών Ωρωπού (Μικράς Ασίας 25, Ν. Παλάτια Ωρωπού), με υπεύθυνη διδασκαλίας την Νατάσα Παυλίδου.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Νέων Παλατιών Ωρωπού
«Ο Εύξεινος Πόντος»)

«Το φθινόπωρο, μία από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου, έχουμε πολλά να μοιραστούμε με τα παιδιά. Μεγάλες βόλτες, μέχρι το τέλος του Οκτώβρη που ο καιρός είναι καλός, μικρές αποδράσεις σε φθινοπωρινά τοπία, με ιδιαίτερα χρώματα και μυρωδιές, διάθεση για οικογενειακή ατμόσφαιρα εντός σπιτιού, όταν πιάσουν τα κρύα.

Στις ζωγραφιές των μικρών μας προσπαθήσαμε να σας ταξιδέψουμε στο καινουριο φθινόπωρο μας! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!», έγραψε ο Σύλλογος στη σελίδα του.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.