ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αγιασμός και... γλέντι για την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
Αγιασμός και… γλέντι για την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)
01 Οκτ
0
Σχόλια

Αγιασμός και… γλέντι για την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε το ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας τα μέλη της στον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 και ο οποίος σηματοδότησε την αρχή της νέας χορευτικής χρονιάς. Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Ναθαναήλ, ο οποίος ευχήθηκε στον Σύλλογο να έχει μία καλή και παραγωγική χρονιά.

Πλήθος γονέων και μαθητών της Ένωσης ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους δασκάλους χορού και μουσικών οργάνων για τις ώρες διεξαγωγής των τμημάτων.

Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, χοροδιδάσκαλοι και οι γονείς με τα παιδιά τους. Στη λύρα, το αγγείο και το τραγούδι οι δάσκαλοι της Λέσχης, Χρήστος Καλιοντζίδης και Βασίλης Φωλίνας και φυσικά έπαιξαν και τραγούδησαν τα παιδιά της Λέσχης.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στη γραμματεία της Λέσχης στο Πανόραμα Βέροιας ( Λ. Πορφύρα 1). Τηλ. επικοινωνίας-ενημέρωσης : 2331072060 Κυριακή και Πέμπτη, Ώρες : 5-9μμ και 6973556255 (πρόεδρος) και 6984860096 (χοροδιδάσκαλος).

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.