ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αδελφός Μιχάλη Κατσούρη: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»
Αδελφός Μιχάλη Κατσούρη: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»
(Φώτο : newsit.gr)
27 Σεπ
0
Σχόλια

Αδελφός Μιχάλη Κατσούρη: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»

Ο αδελφός του Μιχάλη Κατσούρη έκανε μια αιχμηρή δήλωση αναφορικά με το πανό που αναρτήθηκε από την Θύρα 13 στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο αδελφός του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 αναφορικά με το πανό που αναρτήθηκε από το πέταλο της Θύρας 13 στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και στο οποίο οι οπαδοί των «πράσινων» ζητούσαν την αθώωση των ακροδεξιών χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ντρέπεται που είναι Έλληνας.

«Δεν υπάρχουν και λόγια, δηλαδή είναι κάποιοι άνθρωποι αλλοπρόσαλλοι που δεν μπορείς να… δηλαδή ό,τι και να πούμε… ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.

Σαν οικογένεια περιμένουμε και αυτούς που βγάλανε και αυτούς που έχουν ακόμη μέσα, να τους στείλουν στην Ελλάδα να τιμωρηθούνε όπως πρέπει.

Και αυτοί, αν το έχουν κάνει οι Κροάτες, δεν θα μιλήσουν ποτέ. Το περίεργο είναι πως φτάσανε στην Κροατία, πως καταφέρανε και φύγανε από τα σύνορα, αφού λογικά ξέρανε τα ονόματα» ήταν τα συνταρακτικά λόγια του αδελφού του Μιχάλη Κατσούρη.

 

 

Πηγή : newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.