ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Επιτυχημένος ο 2ος Αριστοτέλειος Αγώνας Γρήγορου Σκακιού της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας
Επιτυχημένος ο 2ος Αριστοτέλειος Αγώνας Γρήγορου Σκακιού της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)
20 Σεπ
0
Σχόλια

Επιτυχημένος ο 2ος Αριστοτέλειος Αγώνας Γρήγορου Σκακιού της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας

Με επιτυχία στέφθηκε ο 2ος Αριστοτέλειος Αγώνας Γρήγορου Σκακιού της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας – Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», ο οποίος έλαβε χώρα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους.

Δεκάδες αθλητές και αθλήτριες διαφόρων ηλικιών και βαθμίδων, από πολλές περιοχές της βορείου Ελλάδος, συγκεντρώθηκαν στον χώρο όπου ο μέγιστος των φιλοσόφων, ο Αριστοτέλης, δίδαξε τον Μέγα Αλέξανδρο, προκειμένου να λάβουν μέρος στον αγώνα.

(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)

Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, κ. Φανιάδης, ευχαριστώντας όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους. Την γενική επιμέλεια του αγώνα έφερε ο διδάσκων του τμήματος σκακιού της Λέσχης κ. Μπίτζιος. Μετά το πέρας του αγώνα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές, όπου στην γενική κατάταξη 1ος αναδείχθηκε ο Δασταμάνης Βάιος, 2ος ο Τσικερδάνος Κωνσταντίνος και 3ος ο Ορφανίδης Κυριάκος, ενώ ακολούθησαν οι απονομές ανά κατηγορία.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Κοτίδης και ο Αντιδήμαρχος Νάουσας κ. Καραγιαννίδης.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.