ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στα εγκαίνια του περιπτέρου του Imathia Quality συμμετείχε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας
Στα εγκαίνια του περιπτέρου του Imathia Quality συμμετείχε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)
19 Σεπ
0
Σχόλια

Στα εγκαίνια του περιπτέρου του Imathia Quality συμμετείχε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας

Στα εγκαίνια του περιπτέρου του Imathia Quality στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετείχε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», με παραδοσιακές φορεσιές περιοχών του Εύξεινου Πόντου και της Νάουσας, σε συνεργασία με τον όμιλο «Η Αράπιτσα – Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού».

Επιπλέον, στο περίπτερο παρουσιάστηκε και το ιστορικό της συλλογής της Ιστορικής Βιβλιοθήκης του Σωματείου, με ενημέρωση των παρισταμένων.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, κ. Μπίκας, ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Βοργιαζίδης, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, κ. Γκυρίνης και ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας, κ. Καρανικόλας.

(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)

Ακολούθησε η παρουσίαση τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών εδεσμάτων της Ημαθίας, από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας, κ. Μάντσιο.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.