ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στο... ρινγκ ανέβηκαν οι χορευτές της «Τραπεζούντας» Φυλής
Στο… ρινγκ ανέβηκαν οι χορευτές της «Τραπεζούντας» Φυλής
18 Σεπ
0
Σχόλια

Στο… ρινγκ ανέβηκαν οι χορευτές της «Τραπεζούντας» Φυλής

Τον ποντιακό παλμό έδωσε στο διεθνές κύπελλο πυγμαχίας «Βασίλης Τόπαλος» ο Καλλιτεχνικός Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα».

Οι χορευτές του Συλλόγου συμμετείχαν στη συγκεκριμένη διεθνή διοργάνωση στην τελετή λήξης, η οποία διεξήχθη την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, στο γήπεδο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

Να τονίσουμε πως η συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες και κορυφαίοι dj συμμετείχαν αφιλοκερδώς την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο τουρνουά, προκειμένου να στηρίξουν το μικρό Γιάννη Κορολόγο, που υποβάλλεται σε πολυέξοδες θεραπείες στην Αμερική, έχοντας προσβληθεί από σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου.

Η «Τραπεζούντας» Φυλής συμμετείχε με το δικό της τρόπο στην διοργάνωση, παρουσιάζοντας χορούς του Πόντου, τραντάζοντας το ρινγκ.

Οι χοροί που παρουσίασαν οι χορευτές ήταν:

  • Τσουρτούγουζους – Τρομαχτόν
  • Λετσίνα
  • Σέρρα
  • Κότσαρι

Τους χορευτές συνόδευσε στη λύρα ο Γιώργος Κουλαξουζίδης, στο νταούλι ο Φίλιππος Παρχαρίδης και στο αγγείο ο Νίκος Κουλαξουζίδης.

Χοροδιδασκάλα του Συλλόγου είναι η Σοφία Δαμιανίδου-Σαββουλίδου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.