ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Οκτώ μοναδικές βραδιές διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης
Οκτώ μοναδικές βραδιές διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης)
15 Σεπ
0
Σχόλια

Οκτώ μοναδικές βραδιές διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης

Στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης του Δήμου Ξάνθης ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, για 8η χρονιά, 8 διαφορετικά και ξεχωριστά βράδια, από τις 02-09 Σεπτεμβρίου 2023, παρέα με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα είχε ως εξης:

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Τάσος Πετρόπουλος και Κυριάκος Γερμανίδης (Λύρα – Τραγούδι)

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Μπάμπης Ιωακειμίδης (Τραγούδι), Χριστόφορος Κοσμίδης (Αγγείο-Γαβάλ) Γιάννης Τσαντεκίδης (Λύρα-Τραγούδι) Τάσος Πετρόπουλος (Λύρα) Γιάννης Πολυχρονίδης (Νταούλι)

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Χρήστος Καλιοντζίδης (Λύρα-Τραγούδι) Γιάννης Καμπάς (Αγγείο – Γαβάλ) Χρήστος Ασλανίδης (Νταούλι) Νίκος Σιδηρόπουλος (Λαούτο)

ΤΡΙΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Στάθης Νικολαΐδης & Μπάμπης Ιωακειμίδης (Τραγούδι) Αλέξης Σιδηρόπουλος (Λύρα-Κλαρίνο) Τάσος Πετρόπουλος (Λύρα) Κώστας Ζώης (Νταούλι)

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Γιώργος Σιαμλίδης (Τραγούδι) Παναγιώτης Χωλόπουλος (Λύρα-Τραγούδι) Μιχάλης Σιώπης (Κλαρίνο) Κωνσταντίνος Κελεσίδης (Τύμπανα) Νίκος Αφεντουλίδης (Πλήκτρα)

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Παναγιώτης Θεοδωρίδης (Τραγούδι) Ειρήνη Σαχταρίδου (Αγγείο) Τάσος Πετρόπουλος (Λύρα) Γιάννης Πολυχρονίδης (Νταούλι)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Κώστας Θεοδοσιάδης (Τραγούδι) Τάσος Πετρόπουλος (Λύρα) Γιώργος Αποστολίδης (Λύρα-Τραγούδι)

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Γιάννης Γκόσιος (Τραγούδι) Αβραάμ Γκόσιος (Λύρα) Τάσος Πετρόπουλος (Λύρα-Τραγούδι)

Μαζί τους: Γιάννης Τσαντεκίδης (Λύρα-Τραγούδι), Μίλτος Αποστολίδης (Νταούλι), Χρήστος Κουνέλης & Νίκος Μεταξάς (Πλήκτρα)

Ο Σύλλογος έγραψε στη σελίδα του σχετικά με τις συγκεκριμένες βραδιές:

«Ο Σύλλογος μας συμμετέχοντας στις γιορτές της Παλιάς Πόλης, εκδηλώσεις που έχουν γίνει πια θεσμός για την πόλη της Ξάνθης, διοργάνωσε οκτώ μοναδικές βραδιές με παραδοσιακό χαρακτήρα και χρώμα. Το καινούριο μας στέκι γέμισε από αγαπημένους φίλους, αλλά και ανθρώπους που ήθελαν να διασκεδάσουν ποντιακά!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους, όσοι βρεθήκατε εκεί και δώσατε παλμό και ζωντάνια, από την πρώτη έως την τελευταία βραδιά όλης αυτής της εβδομάδας των εκδηλώσεων. Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες μας που μας διασκέδασαν, ανέβασαν το κέφι του κόσμου και έδωσαν χαρά σε όλους μας.

Φυσικά τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών μας, από τους νεότερους μέχρι τους μεγαλύτερους, οι οποίοι ακούραστα έδιναν κάθε βράδυ τον καλύτερό τους εαυτό. Ευχαριστούμε τον Δήμο Ξάνθης για την παραχώρηση του όμορφου χώρου, στον οποίο στήθηκε το νέο μας στέκι, τις συστεγαζόμενες υπηρεσίες για την άψογη συνεργασία τους καθώς και την γύρω γειτονιά για την κατανόηση και την βοήθειά τους.

Με την ευχή οι επόμενες γιορτές να μας βρουν όλους υγιείς, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις γιορτές Παλιάς Πόλης του 2024!

Σας ευχαριστούμε!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.