ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Λάρισας δίπλα στους πλημμυροπαθείς: «Δεν μας ενδιαφέρουν μόνο οι χοροί, τα πανηγύρια, αλλά είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη»
Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Λάρισας δίπλα στους πλημμυροπαθείς: «Δεν μας ενδιαφέρουν μόνο οι χοροί, τα πανηγύρια, αλλά είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη»
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Λάρισας)
10 Σεπ
0
Σχόλια

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Λάρισας δίπλα στους πλημμυροπαθείς: «Δεν μας ενδιαφέρουν μόνο οι χοροί, τα πανηγύρια, αλλά είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη»

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Λάρισας «Το Ροδάφνον» στέκεται, με το δικό του τρόπο, δίπλα στους πληγέντες της καταστροφικής κακοκαιρίας που ταλαιπωρεί κυρίως την περιοχή της Θεσσαλίας.

Μέλη του Συλλόγου, μαζί με εθελοντές της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας, παρέδωσαν τρόφημα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, παρευρέθηκαν σε συσσίτια του Δήμου, ανασκαφές για την απομάκρυνση των χωμάτων, μαγείρεψαν και προσέφεραν ο,τι χρειάστηκε στην πρώτη γραμμή για να βοηθηθούν οι πληγέντες.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Λάρισας)

Αναλυτικά το μήνυμα του Συλλόγου:

«Μπορεί οι 4 μέρες αυτές που διανύουμε να είναι αβάσταχτες και καταστροφικές, ωστόσο είμαστε ελπιδοφόροι, γιατί για ακόμα μια φορά οι νεολαία έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και ζήλο για βοήθεια!

Μέλη του Συλλόγου μας, μαζί με εθελοντές της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας, παρέδωσαν τρόφημα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, παρευρέθηκαν σε συσσίτια του Δήμου, ανασκαφές για την απομάκρυνση των χωμάτων, μαγείρεψαν και προσέφεραν ο,τι χρειάστηκε στην πρώτη γραμμή για να βοηθηθούν οι πληγέντες.

Αποδεικνύουμε σαν Σύλλογος, πως δεν μας ενδιαφέρουν μόνο οι χοροί, τα πανηγύρια, αλλά είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας, καθώς και τον κόσμο της Λάρισας για την άμεση ανταπόκριση στο καλεσμα μας και τη συνεισφορά τους σε αυτό το δύσκολο έργο!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.