ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κοντά στους πληγέντες της κακοκαιρίας ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Βόλου
Κοντά στους πληγέντες της κακοκαιρίας ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Βόλου
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Βόλου «Οι Αργοναύτες»)
08 Σεπ
0
Σχόλια

Κοντά στους πληγέντες της κακοκαιρίας ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Βόλου

Με μήνυμα που δημοσίευσε στη σελίδα του, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Βόλου «Οι Αργοναύτες», αντιλαμβανόμενος τη σοβαρή κατάσταση που βρίσκεται η περιοχή, στέκεται δίπλα στους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel.

Καλεί, λοιπόν, όσους έχουν ανάγκη, να απευθυνθούν στο Σύλλογο και εκείνος με τη σειρά του θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες τους.

Είναι σημαντικό σε τέτοιες στιγμές να δείχνουμε ανθρωπιά και να βοηθάμε, ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ακόμη και μια κίνηση ή πράξη που για εμάς μπορεί να φαίνεται ασήμαντη για κάποιους μπορεί να είναι πολύ σημαντική.

Αναλυτικά το μήνυμα του Συλλόγου:

«Δεδομένης της κατάστασης που έχει πλήξει τα τελευταία 24ωρα την πόλη του Βόλου -και όχι μόνο-, όποιος έχει ανάγκη από το οτιδήποτε (είτε αυτό είναι ένα πιάτο φαγητό), να μας στείλει ένα μήνυμα και με όλη μας τη καρδιά θα βοηθήσουμε. Μπορεί οι δυνατότητες μας να είναι περιορισμένες καθώς είμαστε φοιτητές, όμως σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές η αλληλοβοήθεια κρίνεται αναγκαία.

«Παντί τω αιτούντι σοι δίδου»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.