ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κεφαλονιά: Τερμάτισε ο τεράστιος Γ. Ζαχαριάδης μετά από 386 χλμ δρόμου αφιερωμένος στους νεκρούς του σεισμού του 1953
Κεφαλονιά: Τερμάτισε ο τεράστιος Γ. Ζαχαριάδης μετά από 386 χλμ δρόμου αφιερωμένος στους νεκρούς του σεισμού του 1953
(Φώτο : e-ptolemeos.gr)
25 Αυγ
0
Σχόλια

Κεφαλονιά: Τερμάτισε ο τεράστιος Γ. Ζαχαριάδης μετά από 386 χλμ δρόμου αφιερωμένος στους νεκρούς του σεισμού του 1953

Ολοκλήρωσε την προσπάθεια του, ο υπερμαραθωνοδρόμος Γιώργος Ζαχαριάδης, τρέχοντας τα 386 χιλιόμετρα της διαδρομής και η οποία ήταν αφιερωμένη τους 386 νεκρούς που άφησε ο καταστροφικός σεισμός το 1953 στην Κεφαλονιά.

Μάλιστα την Τετάρτη 23/8/2023 είχε μια συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης για μια τιμητική διάκριση.  Όπως αναφέρει το https://sportsthea.blogspot.com

“Ο Γιώργος, σε μια πολύ δύσκολη διαδρομή, με αφόρητη ζέστη και μέσα σε ένα σχεδόν τριήμερο, τρέχοντας μέρα – νύχτα πέτυχε απόλυτα τον στόχο του και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!

Το πρωί της Κυριακής 21/8 έφτασε στο Αργοστόλι, όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού για να συμπληρωθούν τα παραπάνω χιλιόμετρα, συνέχισε το τρέξιμο από τη γέφυρα Δεβοσέτου στο Φανάρι, Αεροδρόμιο Λειβαθώ, ανεβαίνοντας στη συνέχεια στον Άγιο Γεράσιμο και τον Αίνο.

Το βράδυ, επέστρεψε για να τερματίσει στο χώρο της εκκίνησης, που ήταν η γέφυρα Δεβοσέτου.
Να τονίσουμε τη σημαντική βοήθεια του πρωταθλητή Ελλάδας στην ποδηλασία Παντελή Ιωαννίδη, ο οποίος με το ποδήλατο του κάλυψε τον αθλητή σε όλη τη διαδρομή του.
Συγχαρητήρια και στους δύο.

Τεράστιε Γιώργο σε ευχαριστούμε για την τιμή που έκανες στους φίλους σου Κεφαλονίτες!”

 

 

Πηγή : e-ptolemeos.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.