ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πιστό αντίγραφο της Παναγίας Σουμελά στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Κομοτηνή
Πιστό αντίγραφο της Παναγίας Σουμελά στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Κομοτηνή
(Φωτο: Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης)
18 Αυγ
0
Σχόλια

Πιστό αντίγραφο της Παναγίας Σουμελά στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Κομοτηνή

Την ευλογία να υποδεχθούν πιστό αντίγραφο της Παναγίας Σουμελά θα έχουν οι πιστοί την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023, στις 18:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (Αγίου Κοσμά Αιτωλού 39, Κομοτηνή).

Ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με δελτίο τύπου που εξέδωσε, καλεί τα σωματεία μέλη του να προσέλθουν για να λάβουν την Χάρη της Παναγίας του Πόντου, καθώς και να συμμετέχουν στην υποδοχή και στην λιτανεία Αυτής με την παραδοσιακή τους φορεσιά.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Με αίσθημα συγκίνησης και βαθιάς ευγνωμοσύνης προς την Υπεραγία Θεοτόκο, κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κκ Παντελεήμονα, η πόλη της Κομοτηνής θα υποδεχτεί το πιστό αντίγραφο της Παναγίας Σουμελά την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023 και ώρα 18:30μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (Αγίου Κοσμά Αιτωλού 39, Κομοτηνή).
Ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος καλεί τα σωματεία μέλη του να προσέλθουν για να λάβουν την Χάρη της Παναγίας του Πόντου, καθώς και να συμμετέχουν στην υποδοχή και στην λιτανεία Αυτής με την παραδοσιακή τους φορεσιά, για όσους το επιθυμούν.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 6975723413.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος
Αθηνά Νακούση Ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Χατζημιχαηλίδης»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.