ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε εκδήλωση στη Σιάτιστα χόρεψε η Εύξεινος Λέσχη Σερβίων
Σε εκδήλωση στη Σιάτιστα χόρεψε η Εύξεινος Λέσχη Σερβίων
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Σερβίων)
11 Αυγ
0
Σχόλια

Σε εκδήλωση στη Σιάτιστα χόρεψε η Εύξεινος Λέσχη Σερβίων

Στην καλοκαιρινή εκδήλωση του Ιππικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Ο Άγιος Μόδεστος», χόρεψε η Εύξεινος Λέσχη Σερβίων, την Παρασκευή 04 Αυγούστου, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου «Γεώργιος Παπαγεωργίου» στη Σιάτιστα.

Την εκδήλωση άνοιξε το τμήμα latin χορού του Passion Latino by Siatista, ενώ η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν ο χορός oriental από την Άννα Μαρία Κατσιά.

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση παραδοσιακών χορών. Εκτός από την Εύξεινο Λέσχη Σερβίων, χόρεψαν τα παιδικά τμήματα και το τμήμα ενηλίκων του Ιππικού Συλλόγου με την συνοδεία της ορχήστρας Χάλκινη Πανδαισία, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερμακιάς «Το Φρούριο» και ο Φιλαθλητικός Ορειβατικός Σύλλογος Εράτυρας.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η χοροδιδάσκαλος, Άννα Βερβερούδη.

«Ο Σύλλογός μας συμμετείχε χθες (σ.σ.04 Αυγούστου) στη Μουσικοχορευτική Εκδήλωση του Ιππικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Ο Άγιος Μόδεστος».

Συγχαρητήρια στον Σύλλογο για την διοργάνωση και τον ευχαριστούμε για την πρόσκληση και τη ζεστή του φιλοξενία !!!

Συγχαρητήρια και σε όλους τους Συλλόγους που συμμετείχαν!!!

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ την χοροδιδάσκαλό μας κ. Δώρα Αγοραστού, τον Γιάννη Βελισσάρη – Λύρα και τον Σάββα Ζορμπά – Νταούλι που συνόδευσαν το χορευτικό μας τμήμα!!!», ανέφερε στη σελίδα της η Εύξεινος Λέσχη Σερβίων.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.