ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στο ετήσιο «Πανηγύρι Ποντινής 2023» συμμετείχε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βατολάκκου (βίντεο)
Στο ετήσιο «Πανηγύρι Ποντινής 2023» συμμετείχε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βατολάκκου (βίντεο)
(Φωτο: Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βατολάκκου)
09 Αυγ
0
Σχόλια

Στο ετήσιο «Πανηγύρι Ποντινής 2023» συμμετείχε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βατολάκκου (βίντεο)

Στο ετήσιο «Πανηγύρι Ποντινής 2023» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντινής συμμετείχε με το χορευτικό του συγκρότημα ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βατολάκκου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 29 Ιουλίου 2023.

Το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος σχετικά με τη συμμετοχή του στην εκδήλωση και εν συνεχεία ακολουθεί βίντεο με την παρουσία του χορευτικού:

«Η Χορευτική Ομάδα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκκου, ύστερα από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντινής, συμμετείχε στο ετήσιο «Πανηγύρι Ποντινής 2023» το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023!
Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο για την πρόσκληση, την άψογη φιλοξενία και την εγκάρδια υποδοχή !
Το διοικητικό συμβούλιο και όλοι οι εθελοντές του Συλλόγου και του χωριού από την πρώτη στιγμή μας χάρισαν το χαμόγελο και την χαρά τους που παρευρεθήκαμε στον τόπο τους !!
Τους ευχαριστούμε πολύ και δεσμευόμαστε να ανταμώσουμε ξανά !!!
Να μην παραλείψουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην χορευτική ομάδα του Συλλόγου μας για την άψογη παρουσίαση, επίσης στην χοροδιδάσκαλο μας Ανατολή Χαραλαμπίδου που επιμελήθηκε και παρουσίασε χορούς από την ευρύτερη περιοχή του Πόντου».

Βίντεο με την παρουσίαση του Συλλόγου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.