ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με αμείωτο κέφι και πολύ χορό ολοκληρώθηκε καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης
Με αμείωτο κέφι και πολύ χορό ολοκληρώθηκε καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης
09 Αυγ
0
Σχόλια

Με αμείωτο κέφι και πολύ χορό ολοκληρώθηκε καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 04 Αυγούστου ο καθιερωμένος καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης.

Οι καλλιτέχνες που είχαν… αναλάβει τη διασκέδαση των παρευρισκομένων, κράτησαν αμείωτο το κέφι, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, ο Σύλλογός τήρησε όλα τα προβλεπόμενα και ο κόσμος παρέμεινε στον κύκλο του χορού, ακόμα και όταν η μουσική δεν είχε την ίδια ένταση, δημιουργώντας μια μεγάλη και όμορφη παρέα. Η αυλή του σχολείου γέμισε από τις φωνές των νέων που τραγουδούσαν και χόρευαν, έχοντας τους μουσικούς στη μέση του κύκλου, σε μια μαγική και συγκινητική ατμόσφαιρα.

Να θυμίσουμε πως στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ήταν:
●Τραγούδι: Γιώργος Σιαμλίδης
●Λύρα-Τραγούδι: Παναγιώτης Χωλόπουλος και Τάσος Πετρόπουλος
●Κλαρίνο: Μιχάλης Σιώπης
●Πλήκτρα: Νίκος Αφεντουλίδης
●Τύμπανα: Κωνσταντίνος Κελεσίδης
●Ήχος-Φωτισμός: Σπύρος & Γιάννης Ρόϊδος

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες μας, τους μουσικούς μας, τους εθελοντές της βραδιάς και τους φίλους τους Συλλόγου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα μέλη του Ερυθρού Σταυρού που παρέμειναν στο πόστο τους καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ευχαριστούμε θερμά των Δήμο Αβδήρων για την στήριξή του καθώς και την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων για την παραχώρηση του χώρου. Ευχαριστούμε το τμήμα τροχαίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης που φρόντισαν για την ομαλή διέλευση των οχημάτων και την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς, τους φίλους από διάφορους συλλόγους, όπως την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, τις Σάππες, την Βέροια, την Ξάνθη και φυσικά όλους, όσοι βρέθηκαν εκεί μας εμπιστεύθηκαν και έδωσαν παλμό και ζωή στο γλέντι.

Συνεχίζουμε δυναμικά, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τις Γιορτές της Παλιάς Πόλης, σε νέο ανανεωμένο χώρο όπου θα συναντηθούμε ξανά, για να διασκεδάσουμε, διατηρώντας την ίδια ποιότητα και την ίδια χαρά».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.