ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος
(Φωτο: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
08 Αυγ
0
Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 06 Αυγούστου η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» παρουσία των Αντιδημάρχων Βέροιας Καλλίστρατου Γρηγοριάδη και Βασίλειου Παπαδόπουλου, μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου του Σ.ΠΟ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας και της Συντονιστικής Επιτροπή Νεολαίας.

Ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Βαρυθυμιάδης Γεώργιος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του συλλόγου και ταμία του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε., Αντώνη Καγκελίδη για την πρόθυμη και υποδειγματική φιλοξενία.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε μεταξύ άλλων η προετοιμασία της 17ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας, του 17ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, καθώς και η εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων στη Μακρόνησο. Ακόμη τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν και ενημερώθηκαν για θέματα επικαιρότητας.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.