ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Γιάννης Κωστελίδης από τις Αχαρνές 5ος στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων
Ο Γιάννης Κωστελίδης από τις Αχαρνές 5ος στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων
(Φώτο : acharnaika-nea.gr)
01 Αυγ
0
Σχόλια

Ο Γιάννης Κωστελίδης από τις Αχαρνές 5ος στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων

Η 5η θέση του Γιάννη Κωστελίδη στα +90 κιλά αλλά και η 7η θέση του μικτού ομαδικού αποτέλεσαν σημαντικές επιδόσεις για το ελληνικό τζούντο στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων (EYOF) που πραγματοποιήθηκε στο Μάριμπορ της Σλοβενίας.

Στην κατηγορία των +90 κιλών, ο Γιάννης Κωστελίδης προέκυψε πέμπτος, διεκδικώντας με αξιώσεις το μετάλλιο.

Παρά τις τρεις νίκες που πέτυχε σε πέντε αγώνες, δεν κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο, αφού ηττήθηκε από τον Γεωργιανό Γκοτσιασβίλι.

Στα προκριματικά, σημείωσε μία νίκη έναντι του Ισραηλινού Μπετάν και μία ήττα από τον Αζέρο Αχμάντοφ.

Στα ρεπεσάζ, κατάφερε να φτάσει στον τελικό νικώντας τον Γερμανό Βίλχελμ και τον Εσθονό Μάσακ. Ωστόσο, αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι στον Γεωργιανό και κατέλαβε την 5η θέση.

Στο μικτό ομαδικό, η ελληνική ομάδα είχε επίσης εντυπωσιακές επιδόσεις. Στον γύρο των 16, κέρδισε με 4-0 την Ολλανδία. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των ρεπεσάζ, υπέκυψε στην ίδια ήττα με 4-0 από την Τουρκία, χάνοντας την ευκαιρία να προκριθεί στα ημιτελικά.

Στον αγώνα για τη δεύτερη ευκαιρία, η ομάδα ηττήθηκε 4-1 από την Ουγγαρία και τελικά κατέλαβε την 7η θέση στη διοργάνωση.

Οι παραπάνω επιδόσεις αντιπροσωπεύουν μια σημαντική προσπάθεια και επίδοση από τον Γιάννη Κωστελίδη και την ελληνική ομάδα τζούντο στο EYOF της Σλοβενίας.

 

Πηγή : acharnaika-nea.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.