ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πιροσκί προσέφερε η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και τους εργαζομένους Πυρασφάλειας
Πιροσκί προσέφερε η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και τους εργαζομένους Πυρασφάλειας
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης)
28 Ιούλ
0
Σχόλια

Πιροσκί προσέφερε η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και τους εργαζομένους Πυρασφάλειας

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης προσφέροντας ζεστά πιροσκί στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας
Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και τους εργαζομένους Πυρασφάλειας, οι οποίοι εργάζονται μέρα νύχτα προστατεύοντας το βουνό.

(Φωτο: Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης)

Συγκεκριμένα η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης ανέφερε:

«Ο Σύλλογος μας πήγε στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης ποντιακά ζεστά πιροσκί για τους σπουδαίους εθελοντές του βουνού μας και τους εργαζόμενους Πυρασφάλειας οι οποίοι 24 ώρες το 24ωρο βρίσκονται στο Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης κάνoντας περιπολίες όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες με ακραίες θερμοκρασίες καύσωνα για όλη την Ελλάδα με το βουνό μας να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού κατηγορίας 5.

Για όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας, τους συντοπίτες μας που αφήνουν τα χόμπι τους, την ξεκούραση τους, τον ελεύθερο χρόνο με την οικογένεια τους και είναι σε ετοιμότητα για τον Υμηττό το ευχαριστώ είναι λίγο».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.