ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κοντά στους πυρόπληκτους οι «Διόσκουροι» Μάνδρας - Συνεχίζεται η ενίσχυση όσων έχουν ανάγκη
Κοντά στους πυρόπληκτους οι «Διόσκουροι» Μάνδρας – Συνεχίζεται η ενίσχυση όσων έχουν ανάγκη
(Φωτ.: Μαρία Λέμπεντεβα)
27 Ιούλ
0
Σχόλια

Κοντά στους πυρόπληκτους οι «Διόσκουροι» Μάνδρας – Συνεχίζεται η ενίσχυση όσων έχουν ανάγκη

Η Ένωση Ποντίων και Φίλων Μάνδρας «Οι Διόσκουροι» συνεχίζουν να στέκονται δίπλα στους συμπολίτες τους που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά στη Μάνδρα.

Με μήνυμα που δημοσίευσε στη σελίδα της Ένωσης το ΔΣ ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν με τις δωρεές προϊόντων και τονίζουν πως συνεχίζεται η ενίσχυση των πολιτών που έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά το μήνυμα: 

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τις θερμότατες ευχαριστίες για την μέχρι τώρα δωρεά προϊόντων, προκειμένου να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που επλήγησαν μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 18ης Ιουλίου 2023.

Οι συμπολίτες μας έχασαν, μέσα σε λίγα λεπτά, τους κόπους μιας ζωής, την πρώτη και μοναδική τους κατοικία. Τα μέτρα στήριξης, που εξήγγειλε η κυβέρνηση, δεν δίνουν άμεση λύση στα προβλήματα των ανθρώπων που επλήγησαν από τη φωτιά. Γνωρίζουμε όλοι, ότι οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες και η αποζημίωση σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει το κόστος των καταστροφών. Για τον λόγο αυτόν, ζητούμε την αρωγή όλων με κάθε τρόπο.

Η Ένωση Ποντίων και Φίλων Μάνδρας «Οι Διόσκουροι» εξακολουθεί να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, με στόχο την ενίσχυση των πολιτών σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.