ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με φουλ ποντιακό πρόγραμμα «ζεστάθηκε» το 5ήμερο πανηγύρι του «Ευσταθίου Χωραφά» Πατρίδας
Με φουλ ποντιακό πρόγραμμα «ζεστάθηκε» το 5ήμερο πανηγύρι του  «Ευσταθίου Χωραφά»  Πατρίδας
(Φώτο : veriotis.gr)
25 Ιούλ
0
Σχόλια

Με φουλ ποντιακό πρόγραμμα «ζεστάθηκε» το 5ήμερο πανηγύρι του «Ευσταθίου Χωραφά» Πατρίδας

Ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 23 Ιουλίου 2023 το πενταήμερο εκδηλώσεων που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς», στο πλαίσιο εορτασμού της Αγίας Παρασκευής.

Το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουλίου, όπως κάθε χρόνο, ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής και Ταξιάρχη Μιχαήλ Πατρίδας, υποδέχθηκε τα Ιερά Λείψανα των νεοφανών μαρτύρων, Ραφαήλ, ΝΝικολάου και Ειρήνης, τα οποία και θα παραμείνουν για προσκύνημα στον Ιερό Ναό, καθημερινά, από τις 07:30 έως και τις 23:00 έως και την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 στις 21:00.

Τον κόσμο στο γήπεδο της Πατρίδας καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αντώνης Καγκελίδης, καλώντας τους να συμμετέχουν και να διασκεδάσουν κάθε βράδυ με το πλούσιο πρόγραμμα, ενώ πριν την έναρξη του προγράμματος, τελέστηκε και ο καθιερωμένος Αγιασμός, από τον εφημέριο του Ιερού Ναού της Πατρίδας, πατέρα Διονύσιο Συρόπουλο.

Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων ήταν καθαρά ποντιακό, με τους Κωνσταντινίδη, Καγκελίδη, Παπαδόπουλο στο τραγούδι και τους Κωνσταντινίδη, Χωραφαΐδη και Χαραλαμπίδη στη λύρα.

Όπως κάθε χρόνο, ο κόσμος μπορούσε να απολαύσει φρεσκοψημένα κρεατικά, άφθονη κρύα ρετσίνα, μπύρα και άλλα ποτά και άριστη εξυπηρέτηση από όλα τα μέλη και τους εθελοντές του Συλλόγου.

Δείτε φωτογραφίες και αναλυτικά το πρόγραμμα των προηγούμενων και των επόμενων ημερών:

 

Πηγή : veriotis.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.