ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με τον Νίκο Ζωιδάκη ολοκληρώθηκαν οι Λύρες στις Πηγές της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας
Με τον Νίκο Ζωιδάκη ολοκληρώθηκαν οι Λύρες στις Πηγές της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας
(Φωτο: photonet studio)
25 Ιούλ
0
Σχόλια

Με τον Νίκο Ζωιδάκη ολοκληρώθηκαν οι Λύρες στις Πηγές της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Λύρες στις Πηγές, την Δευτέρα 03 Ιουλίου 2023, από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης».

Ο Νίκος Ζωιδάκης έστησε ένα μεγάλο κρητικό γλέντι στο Άλσος Αγίου Νικολάου, απογειώνοντας το κέφι του κοινού, με τις μοναδικές δοξαριές του, τις αυθόρμητες μαντινάδες και τον ατέλειωτο χορό, που πρώτα έσυραν τα μέλη του Συλλογος Κρητικων Νομού Ημαθιας. Στο ποντιακό πρόγραμμα συνέχισαν ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης με τον Κώστα Σιώπη.

(Φωτο: photonet studio)

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης, Φώτης Φανιάδης, ο Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, ο οποίος εξέφρασε για ακόμα μία φορά τη στήριξή του τις προσπάθειες διάσωσης της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως.

(Φωτο: photonet studio)

Στο διήμερο εκδηλώσεων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας, Καρανικόλας, οι Αντιδήμαρχοι Νάουσας κα. Μπαλτατζίδου, Τριανταφύλλου και Τζουβάρας, η Αντιδήμαρχος Βέροιας, Τζήμα, ο πρώην Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας, Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ, Τασιώνας, ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, πολιτευτές κομμάτων, πρόεδροι κοινοτήτων, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, μέλη συλλόγων και φορέων από Νάουσα, Βέροια, Πέλλα και Θεσσαλονίκη.

Να θυμίσουμε πως οι Λύρες στις Πηγές ξεκίνησαν το Σάββατο 01 Ιουλίου με τη συναυλία της Ρίας Ελληνίδου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.