ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μήνυμα συμπαράστασης στους κατοίκους της Ρόδου από τον «Ξενιτέα» Κω
Μήνυμα συμπαράστασης στους κατοίκους της Ρόδου από τον «Ξενιτέα» Κω
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Κω «Ο Ξενιτέας»)
24 Ιούλ
0
Σχόλια

Μήνυμα συμπαράστασης στους κατοίκους της Ρόδου από τον «Ξενιτέα» Κω

Το ΔΣ του Συλλόγου Ποντίων Κω «Ο Ξενιτέας», δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook μήνυμα συμπαράστασης στους κατοίκους της Ρόδου, οι οποίοι περνούν δύσκολες στιγμές λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που λαμβάνουν χώρα στο νησί τις τελευταίες ημέρες».

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Η σκέψη μας είναι στη Ρόδο, αν και πρακτικά κανείς μας δεν μπορεί να μπει στα «παπούτσια» των ανθρώπων που κινδύνευσαν, που έχασαν περιουσίες, που μάχονται ολημερίς κι ολονυχτίς για να τιθασεύσουν την πύρινη λαίλαπα και που βαρύνονται με την ευθύνη του συντονισμού αλλά και της λήψης της καίριας απόφασης.

Η αξία των Ιδανικών του Ανθρωπισμού, της Αλληλεγγύης, της Συλλογικότητας και του Εθελοντισμού είναι το κεντρικό σύνθημα. Ιδανικά τα οποία αποτελούν τον πυρήνα του dna του Δωδεκανήσιου και κατ’ επέκταση του Έλληνα. Ιδανικά που πάντοτε κυριαρχούν στις δύσκολες στιγμές, εκεί που έχει αξία και βγαίνουν στην επιφάνεια απαλύνοντας κάπως την θλίψη και την οργή.

Η Ρόδος θα ξαναγεννηθεί, η δύναμη της καρδιάς και της ψυχής των ανθρώπων της μας κάνει να το πιστεύουμε και να το οραματιζόμαστε μέχρι να γίνει πράξη!!!

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.