ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με τη συναυλία της Ρίας Ελληνίδου ξεκίνησαν οι Λύρες στις Πηγές της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας
Με τη συναυλία της Ρίας Ελληνίδου ξεκίνησαν οι Λύρες στις Πηγές της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας
(Φωτο: photonet studio)
24 Ιούλ
0
Σχόλια

Με τη συναυλία της Ρίας Ελληνίδου ξεκίνησαν οι Λύρες στις Πηγές της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας

Οι Λύρες στις Πηγές επέστρεψαν για 6η χρονιά από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας, στο Άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας, το Σάββατο 01 και την Κυριακή 02 Ιουλίου 2023.

Το Σάββατο 01 Ιουλίου ξεκίνησαν με τη συναυλία της Ρίας Ελληνίδου.

Η Ρία Ελληνίδου μάγεψε το κοινό με την μοναδική χροιά της, ερμηνεύοντας αγαπημένα λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, ενώ από την βραδιά δεν έλλειψε και ο χορός με τη συνοδεία των μελωδιών των αδερφών Ράλλη.

(Φωτο: photonet studio)

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης, Φώτης Φανιάδης, ο οποίος παρουσίασε τις προσπάθειες διάσωσης της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Αργυρουπόλεως, καθώς τα έσοδα του διημέρου εκδηλώσεων θα διατεθούν για το σκοπό αυτό.

Στο διήμερο εκδηλώσεων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, στηρίζοντας τον θεσμό και τον σκοπό που αυτός πραγματοποιείται, ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας, Καρανικόλας, οι Αντιδήμαρχοι Νάουσας, Μπαλτατζίδου, Τριανταφύλλου και  Τζουβάρας, η Αντιδήμαρχος Βέροιας, Τζήμα, ο πρώην Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας, Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ, Τασιώνας, ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, πολιτευτές κομμάτων, πρόεδροι κοινοτήτων, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, μέλη συλλόγων και φορέων από Νάουσα, Βέροια, Πέλλα και Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Π.Ε. Ημαθίας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.