ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Ευκλείδεια 2023»: Ένα ποντιακό διήμερο γεμάτο κέφι και χορό διοργάνωσε «Καπετάν Ευκλείδης»
«Ευκλείδεια 2023»: Ένα ποντιακό διήμερο γεμάτο κέφι και χορό διοργάνωσε «Καπετάν Ευκλείδης»
21 Ιούλ
0
Σχόλια

«Ευκλείδεια 2023»: Ένα ποντιακό διήμερο γεμάτο κέφι και χορό διοργάνωσε «Καπετάν Ευκλείδης»

Το καθιερωμένο του ποντιακό διήμερο, τα γνωστά «Ευκλείδεια», διοργάνωσε, για ακόμη μια χρονιά, η Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών και Αττικής «Ο Καπετάν Ευκλείδης», την Παρασκευή και το Σάββατο, 07 και 08 Ιουλίου 2023.

Ήταν ένα διήμερο γεμάτο ποντιακή μουσική, που σίγουρα όλοι όσοι έδωσαν το παρών το απόλαυσαν.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή 07 Ιουλίου ήταν οι: Κώστας Θεοδοσιάδης και Δημήτρης Καρασαββίδης στο τραγούδι, Αντώνης Νικηφορίδης και Μπάμπης Μουρατίδης στη λύρα, Χάρης Παπαδόπουλος στο αγγείο, Στέλιος Βασιλειάδης στα πλήκτρα, Θοδωρής Παπαγερίδης και Γιώργος Αβραμίδης στα τύμπανα, Χαράλαμπος Σεπελίδης στο νταούλι.

Ενώ στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα το Σάββατο 08 Ιουλίου θα είναι οι: Μπάμπης Ιωακειμίδης και Γιάννης Γκόσιος στο τραγούδι, Αβραάμ Γκόσιος και Δημήτρης Κοσμίδης στη λύρα, Χάρης Παπαδόπουλος στο αγγείο, Στέλιος Βασιλειάδης στα πλήκτρα, Θοδωρής Παπαγερίδης και Γιώργος Αβραμίδης στα τύμπανα, Χαράλαμπος Σεπελίδης στο νταούλι.

Φυσικά από το πολιτιστικό, αυτό, διήμερο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα χορευτικά τμήματα της Λέσχης, τα οποία εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, καθώς εντυπωσίασαν με την παρουσία τους.

Επιπλέον, χορούς του Πόντου παρουσίασε και ο Πολιτιστικός Φορέας Ποντίων Καλλιθέας «Θέατρο Πόντου», αποδεχόμενος την πρόσκληση του ΔΣ του «Καπετάν Ευκλείδη».

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών και Αττικής «Ο Καπετάν Ευκλείδης»:

«Την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 στο χώρο του Δημοτικού Parking, δίπλα από το κτίριο της Λέσχης πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο διήμερο πανηγύρι «Ευκλείδεια 2023» της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών και Αττικής «Ο Καπετάν Ευκλείδης». Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και το κέφι έμεινε αμείωτο με πολύ χορό και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, την πρώτη μέρα παρέα με τους καλλιτέχνες: Θεοδοσιάδη Κώστα και Καρασαββίδη Δημήτρη στο τραγούδι, Νικηφορίδη Αντώνη και Μουρατίδη Μπάμπη στη λύρα, Χαράλαμπο Σετελίδη στο νταούλι, Παπαγερίδη Θοδωρή στα τύμπανα, Βασιλειάδη Στέλιο στα πλήκτρα και Παπαδόπουλο Χάρη στο αγγείο τη δεύτερη μέρα παρέα με τους καλλιτέχνες: Ιωακειμίδη Μπάμπη και Γκόσιο Γιάννη στο τραγούδι, Κοσμίδη Δημήτρη και Γκόσιο Αβραάμ στη λύρα, Σετελίδη Χαράλαμπο στο νταούλι, Παπαδόπουλο Χάρη στο αγγείο, Αβραμίδη Γιώργο στα τύμπανα και Βασιλειάδη Στέλιο στα πλήκτρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών και Αττικής «Ο Καπετάν Ευκλείδης» θα ήθελε να ευχαριστήσει έναν έναν προσωπικά τους ανθρώπους που εργάστηκαν αφιλοκερδώς και συγκεκριμένα τους: Παρασκευόπουλο Παναγιώτη, Σετελίδη Ανέστη, Φυτανίδη Νίκο, Φυτανίδη Πέτρο, Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο, Ξανθόπουλο Χαράλαμπο, Λαμπριανίδη Χαράλαμπο, Αμανατίδου Αγάπη, Τσούλφα Ειρήνη, Αθανασιάδου Όλγα, Τοπαλίδου Μαρίνα, Στυλίδου Συμέλα, Κρανίδου Ιωάννα. Επίσης τους κυρίους Ζεάκη Γεώργιο και Ηλίνα Ελένη για τα ψυγεία και τους καταψύκτες που μας παρείχαν, τους κ. Ευθυμιάδηδες για το βανάκι lovely van bar και τον κ. Πάνος Μαλντίνι και τη ομάδα του για την κάλυψη βίντεο και φωτογραφίας καθώς και τον κ. Ερμοπολίδη Ιορδάνη και την ομάδα του για την ηχητική κάλυψη και τα φώτα. Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν φέτος σε αυτή τη γιορτή της Λέσχης και μας στήριξαν με την παρουσία τους».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.