ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ένα αξέχαστο διήμερο πέρασαν όσοι παρευρέθηκαν στη γιορτή κερασιού στο Ροδοχώρι
Ένα αξέχαστο διήμερο πέρασαν όσοι παρευρέθηκαν στη γιορτή κερασιού στο Ροδοχώρι
(Φωτο: Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί»)
18 Ιούλ
0
Σχόλια

Ένα αξέχαστο διήμερο πέρασαν όσοι παρευρέθηκαν στη γιορτή κερασιού στο Ροδοχώρι

Ένα όμορφο, γεμάτο μουσική και χορό διήμερο πέρασαν όσοι παρευρέθηκαν στη γιορτή κερασιού που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί» στις 07 και 08 Ιουλίου 2023 στο Ροδοχώρι.

(Φωτο: Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί»)

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος:

«Άλλη μία Γιορτή κερασιού αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Πολιτιστικό σύλλογο Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί» και συνεχίζουμε…

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί» θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους στην Γιορτή Κερασιού, καθώς επίσης τους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να έχουμε δυο υπέροχες βραδιές, τα χορευτικά τμήματα που πήραν μέρος στην εκδήλωση, τους χορηγούς μας που πάντοτε είναι δίπλα μας, έτσι ώστε να μπορέσει να έχει επιτυχία η Γιορτή, αλλά και όλους όσους πρόβαλαν τη γιορτή από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και ιδιαίτερα
ευχαριστούμε θερμά τα Naouseika Nea για το φωτογραφικό υλικό με drone !
Φυσικά ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που και φέτος ανέλαβαν το δύσκολο έργο του στησίματος της Γιορτής και το διεκπεραίωσαν με απόλυτη επιτυχία.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βρέθηκαν το διήμερο στις εγκαταστάσεις του Παλιού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ροδοχωρίου, χωρίς την παρουσία του κόσμου δε θα είχαν κανένα νόημα και σκοπό τα παραπάνω.

Τη δεύτερη μέρα θαυμάσαμε το μεγάλο καθώς και το μικρό ποντιακό χορευτικό τμήμα του συλλόγου Ροδοχωρίου, όπως επίσης και το μικρό και μεγάλο τμήμα των Μωμόερων Ροδοχωρίου.
Βραβεύσαμε τα μικρά παιδιά μας για τον ζήλο, την προθυμία και την συνέπεια που δείχνουν και είναι ανελλιπώς παρόντα σε κάθε μας πρόβα.Είναι το μέλλον μας !!!

Με μεγάλη συγκίνηση ευχαριστήσαμε όλους όσους εργάστηκαν κοπιαστικά, ώστε να φτιαχτεί η φορεσιά του
Μωμόερου και τα ρούχα του θεατρικού και ιδιαίτερα τον αείμνηστο Άρη Σιαμίδη, που εργάστηκε με αγάπη και φτιάχτηκαν τα καπέλα των Μωμόερων.

Ευχαριστούμε τον κ.Χαράλαμπο Σιαμίδη που συνόδευσε τα Μωμοέρια με τη λύρα του, ήταν μεγάλη μας τιμή !!!

Ευχαριστούμε πολύ όλους για την μοναδική εμπειρία !!!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και σας διαβεβαιώνουμε ότι πάντοτε έχοντας εσάς, τον κόσμο δίπλα μας, θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα !!!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.