ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε διευρυμένο ΔΣ καλούνται τα μέλη του ΣΠοΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων
Σε διευρυμένο ΔΣ καλούνται τα μέλη του ΣΠοΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων
15 Ιούλ
0
Σχόλια

Σε διευρυμένο ΔΣ καλούνται τα μέλη του ΣΠοΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων

Το ΔΣ του ΣΠοΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων καλεί τα σωματεία-μέλη του σε διευρυμένο ΔΣ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023, στις 20:00, στην έδρα της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας – Κορυδαλλού (Καισαρείας Κιλικίας 51, Νίκαια).

Αναλυτικά η πρόσκληση:

«Καλούνται οι εκπρόσωποι από τα Σωματεία – Μέλη του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος & Νήσων να παρευρεθούν στο Διευρυμένο ΔΣ το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 στις 20:00 στην έδρα της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας – Κορυδαλλού (Καισαρείας και Κιλικίας 51, Νίκαια).

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

1) 17η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας Π.Ο.Ε.
2) 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών Π.Ο.Ε.

Καλούνται επίσης οι χοροδιδάσκαλοι των σωματείων καθώς και οι μουσικοί (τραγουδιστές, οργανοπαίχτες) να παρευρεθούν στο Διευρυμένο Δ.Σ. για την απόφαση και ολοκλήρωση της αποστολής του συνδέσμου μας στο 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών Π.Ο.Ε.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος ,
Δημόπουλος Χρίστος

Η Γενική Γραμματέας,
Δανιηλίδου Ελένη»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.