ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Συνθήκη της Λωζάνης διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών
Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Συνθήκη της Λωζάνης διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών
eukseinos lesxi athinwn
14 Ιούλ
0
Σχόλια

Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Συνθήκη της Λωζάνης διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών

Με απόλυτη επιτυχία, ενώπιον πολυπληθούς κοινού, πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 η επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης, στον αύλειο χώρο της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών.

(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Αθηνών)

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο τ. αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο βουλευτής Άγγελος Συρίγος και ο καθηγητής Πανεπιστημίου Ευάνθης Χατζηβασιλείου, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης.

(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Αθηνών)

Τους ομιλητές, τον συντονιστή της εκδήλωσης, τους προσκεκλημένους και το κοινό καλωσόρισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο αντιπρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών, Χάρης Πασβαντίδης. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, πρώην υπουργοί και βουλευτές, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων, στελέχη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων και εκπρόσωποι του ελεγκτικού συνεδρίου.

Οι ομιλητές με το υψηλό τους επιστημονικό υπόβαθρο, διατύπωσαν τις θέσεις τους με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο, καθήλωσαν το ακροατήριο με τις γνώσεις και τις αναλύσεις τους και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Επιμέλεια φωτογραφιών: Κώστας Κατσίγιαννης.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.