ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Γιώργος Πιλίδης νικητής στο ντεμπούτο του στις ΜΜΑ
Ο Γιώργος Πιλίδης νικητής στο ντεμπούτο του στις ΜΜΑ
(Φωτο: ufight.gr)
10 Ιούλ
0
Σχόλια

Ο Γιώργος Πιλίδης νικητής στο ντεμπούτο του στις ΜΜΑ

Ο Γιώργος Πιλίδης ήταν ο νικητής στα σημεία κόντρα στον Γιάννη Μαραθιά στο ντεμπούτο του στις Μεικτές Πολεμικές Τέχνες (ΜΜΑ) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 09 Ιουλίου 2023, στην Λαμία.

Ο Πιλίδης κατάφερε να πάρει την νίκη ομόφωνα βάζοντας σε πρώτο αγωνιστικό κάδρο τις παλαιστικές αρετές του για τις οποίες έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια εντός και εκτός Ελλάδος.

Στο «main event του Λαού» για το ‘MMA Quest 10’, όπως το χαρακτήρισε ο παρουσιαστής της βραδιάς, Βασίλης Νικολακόπουλος, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εξαιρετική με τον κόσμο να επευφημεί από την αρχή ως το τέλος της μάχης τον Μαραθιά που έπαιζε μέσα στην έδρα του.

Ο Πιλίδης, επίσης, καταχειροκροτήθηκε καθώς οι ελπίδες του ελληνικού ΜΜΑ είναι μεγάλες για εκείνον στο προσεχές μέλλον.

Αγωνιστικά ο Πιλίδης κατάφερε αρκετά takedowns (ρίψεις) σε όλη την έκταση του αγώνα που ήταν και αυτές που του έδωσαν το παιχνίδι.

Η πιο δύσκολη στιγμή του ήρθε στον πρώτο γύρο όταν ο Μαραθιάς φάνηκε να φτάνει πολύ κοντά σε έναν πνιγμό με την γκιλοτίνα που εφάρμοσε να ξεκινά από το έδαφος, να οδηγούνται στην όρθια θέση και εντέλει να καταλήγουν εκ νέου πάλι κάτω με τον Πιλίδη να δραπετεύει από την λαβή.

Η δράση ήταν ελάχιστη στο striking και την όρθια μάχη, μιας και ο Πιλίδης κάθε φορά στο πρώτο λεπτό κάθε γύρου πήγαινε το ματς κάτω στο έδαφος.

Κατάφερε να ελέγχξει ικανοποιητικά τον Μαραθιά που από την μεριά του πρέπει να παραδεχτούμε πως έκανε φιλότιμες προσπάθειες για κάποια λαβή υποταγής σε κάποιο χέρι ή πόδι του Πιλίδη, δίνοντας τα πάντα.

Σε τεχνικό επίπεδο ο Πιλίδης έχει πάρα πολλούς τομείς στους οποίους πρέπει να δουλέψει , άλλωστε ο πρώτος του ερασιτεχνικός αγώνας ήταν αυτός στο ΜΜΑ , και σίγουρα από ματς σε ματς θα διαπιστώνουμε με την ομάδα του στο ‘EFL Academy’ αυτή την αγωνιστική πρόοδο.

Είναι στην ιδιοσυγκρασία του να μάχεται για την κορυφή και αυτό αναμένουμε όλοι να κάνει.

Μπράβο και στους δύο αθλητές για αυτή την έντονη στιγμή που προσέφεραν στο κοινό τόσο πριν , όσο και κατά την διάρκεια της μάχης.

Το μέλλον τους ανήκει!

 

Πηγή: ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.