ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ : Έπνιξε τον Γερμανό μέσα στην έδρα του – Πέρασε στους 4 της Ευρώπης ! (βίντεο)
ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ : Έπνιξε τον Γερμανό μέσα στην έδρα του – Πέρασε στους 4 της Ευρώπης ! (βίντεο)
(Φώτο : ufight.gr)
19 Ιούν
0
Σχόλια

ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ : Έπνιξε τον Γερμανό μέσα στην έδρα του – Πέρασε στους 4 της Ευρώπης ! (βίντεο)

Ο ‘Spartan’ ήταν καταιγιστικός και απόλυτα αφεντικό της αναμέτρησης από την αρχή μέχρι το φινάλε της.

Μετά από κάποιες ανταλλαγές γροθιών στον πρώτο γύρο, ο Μιχαηλίδης πολύ έξυπνα πήγε την μάχη στο έδαφος και εκεί καθήλωσε τον Grabinski που ήταν πραγματικά ανήμπορος στο να κάνει το οτιδήποτε απέναντι στην εμπειρία και τις εξαιρετικές θέσεις που έπαιρνε ο Έλληνας αθλητής .

Μετά την απόλυτη υπεροχή του πρώτου πενταλέπτου οδηγηθήκαμε στο δεύτερο όπου και εκεί ο Μιχαηλίδης μετά από κάποιες γρήγορες ανταλλαγές στο striking και μερικά εντυπωσιακά ψηλά λακτίσματα που επιχείρησε να περάσει, πήγε πάλι με takedown το ματς κάτω.

Όσο και να προσπάθησε να σταθεί στα πόδια του ο Γερμανός δεν τα κατάφερνε καθώς με καίριες ρίψεις ο Μιχαηλίδης του είχε πάρει την πλάτη και συνεχώς τον πίεζε μέχρι να βρεθεί ο τριγωνικός πνιγμός.

Πλέον ο κορυφαίος Έλληνας MMAer θα βρεθεί τον Οκτώβριο απέναντι στον Δανό Louis ‘Spartacus’ Glisman με απόλυτο στόχο να τον κερδίσει και να περάσει στον μεγάλο τελικό του ‘Oktagon MMA – Tippsport Gamechanger’ με έπαθλο 300.000 ευρώ, πέρα των όσων χρημάτων έχει πάρει ως τώρα.

Στην γωνία του Μιχαηλίδη ο πολύπειρος προπονητής του ‘EFL Academy’ ο Δημήτρης ‘Μόχου’ Παπακωνσταντίνου και ο συναθλητής του Γιάννης Συμεωνίδης. Cutman ο κορυφαίος Μιχάλης Σιούλης.

Δείτε την μεγάλη νίκη του Μιχαηλίδη :

 

Πηγή : ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.