ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Χρυσοί» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της WAKO οι Πόντιοι Καγκελίδης και Καλιονίδης
«Χρυσοί» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της WAKO οι Πόντιοι Καγκελίδης και Καλιονίδης
18 Ιούν
0
Σχόλια

«Χρυσοί» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της WAKO οι Πόντιοι Καγκελίδης και Καλιονίδης

Για άλλη μια φορά οι Πόντιοι αθλητές του kickboxing, Σάββας Καγκελίδης και Θοδωρής Καλιονίδης μας έκαναν υπερήφανους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι αθλητές του BG KICKBOXING ACADEMY έλαβαν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της WAKO που διεξήχθη στην Ουγγαρία 15-18 Ιουνίου, κατακτώντας και οι δύο την πρώτη θέση στην κατηγορία τους.

Ο Σάββας Καγκελίδης, στον τελικό της κατηγορίας του, αγωνίστηκε κόντρα σε αθλητή από τη Μολδαβία, νικώντας τον κατά κράτος καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και συνεχίζοντας, ταυτόχρονα, το αήττητο σερί του σε Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Από την άλλη, ο Θοδωρής Καλιονίδης, έπαιξε δύο αγώνες, παίζοντας στον ημιτελικό κόντρα σε Ουκρανό αθλητή, τον οποίο κέρδισε παίρνοντας ταυτόχρονα και το εισιτήριο για τον τελικό. Εκεί έγινε ελληνικός «εμφύλιος», καθώς αντιμετώπισε Έλληνα αθλητή, τον οποίο κέρδισε, κατακτώντας την πρώτη θέση στο παγκόσμιο κύπελλο.

Οι Καγκελίδης και Καλιονίδης αποτελούν δύο αθλητές πρότυπο, οι οποίοι με τη σκληρή δουλειά τους έχουν καταφέρει να πετύχουν σημαντικές διακρίσεις παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους. Είμαστε σίγουροι πως στο μέλλον θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, σηκώνοντας ψηλά την ελληνική σημαία!

Να θυμισουμε πως αμφότεροι αποτελούν αθλητής του BG, έχοντας προπονητές τους Μπάμπη Παπαδόπουλο (ο οποίος τους συνόδευσε στην Ουγγαρία) και Γιώργο Χαλκίδη.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.