ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πανηγύρι Ποντίων στο Βοτανοχώρι
Πανηγύρι Ποντίων στο Βοτανοχώρι
(Φώτο : eleftheria.gr)
17 Ιούν
0
Σχόλια

Πανηγύρι Ποντίων στο Βοτανοχώρι

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε πρόσφατα το πανηγύρι των Ποντίων στο Βοτανοχώρι. Σείστηκε το χωριό με τον δυναμικό τους χορό, ενώ το γλέντι κράτησε ως αργά. Στο πανηγύρι, που έγινε θεσμός για τον Ποντιακό Σύλλογο Τυρνάβου και Βοτανοχωρίου, συμμετείχε ο Σύλλογος Αρβαντοβλάχων Αργυροπουλίου, ενώ ο κόσμος διασκέδασε με την ψυχή του.

Τα βλέμματα έκλεψαν τα χορευτικά που άνοιξαν το πρόγραμμα, αλλά και οι δύο μικροί μουσικοί που έπαιξαν λύρα και νταούλι. Ο Ποντιακός Σύλλογος, όντας ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, για άλλη μια φορά ανατρίχιασε με τον χορό του. Μικροί και μεγάλοι με όρεξη και πάθος για την ιστορία τους και την παράδοση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν.
Παρόντες ο δήμαρχος Τυρνάβου Ιωάννης Κόκουρας, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σακούτσιος και Χριστόφορος Κατσαρός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Του ανταποκριτή μας)

 

Πηγή : eleftheria.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.